Superalimentul miraculos care protejează creierul, ține bolile departe și te menține tânăr cât mai mult timp

Superalimentul miraculos care protejează creierul, ține bolile departe și te menține tânăr cât mai mult timp
Superalimentul miraculos care protejează creierul, ține bolile departe și te menține tânăr cât mai mult timp

Superalimentul care nu ar trebui să ne lipsească din meniul zilnic! Cantitatea recomandată ar fi cam cât înceape într-un pahar. Practic, tinerețe și sănătate într-un pahar.

Sunt fructele miraculoase, gustoase și ușor de consumat. Afinele sunt atât de benefice, oamenii nu sunt nici pe jumătate conștienți de uimitoarele lor proprietăți!

Consumate regulat, ne scapă de grăsimea de pe talie, care este și cea mai periculoasă! Sunt reduse procesele inflamatorii din organism, ne stimulează memoria, ne protejează creierul și ne facilitează digestia.

Afinele au una dintre cele mai mari capacități antioxidante dintre toate fructele, substanţele pe care le conţin neutralizează radicalii liberi. Sunt considerate cele mai sănătoase fructe datorită conținutului ridicat de vitamine și minerale.

O porție de afine valorează cât 3-4 casete cu vitamine, cu specificația că vitaminele A, E, F, PP și B (B1 și B2) conținute de afine sunt mult mai ușor de asimilat, deoarece sunt în formula naturală. Afinele conțin, de asemenea, cupru, beta-caroten, foalat, colină, vitaminele A și E și mangan. Pigmenții care dau nuanța albăstruie fructului protejează corpul împotriva radioactivității și reglează anumite procese imunitare.

Proprietățile afinelor sunt de super alimente, valorificate de strămoșii noștri de mii de ani. Antibacteriene, tonice vasculare, regeneratoare hepatice și hipoglicemiante. Susțin sănătatea inimii și a creierului. Mai mult, afinele au un potențial anticancerigen, demonstat de nenumărate studii până acum.

Afinele au antioxidanți puternici care susțin și stimulează procesul de reparare a ADN-ului uman și acționează direct asupra genelor asociate cu îmbătrânirea, crescând longevitatea. Aceștia neutralizează daunele radicalilor liberi, reduc stresul oxidativ la nivel profund (asupra țesuturilor și celulelor) și stimulează genele responsabile cu protejarea celulelor.

Consumând  afine, vă puteți apăra de îmbătrânirea prematură și de bolile degenerative.

Fructele se pot mânca în stare proaspătă sau se pot procura congelate cu alte fructe.  Decongelate se pot folosi la prepararea de sucuri cu un aport deosebit de vitamine.

134 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
powered by Binbox