marți, iunie 28, 2022

Burta și aripioarele inestetice sunt acele probleme ale siluetei care deranjează pe majoritatea femeilor. Alimentația proastă, sedentarismul, dezechilibrele hormonale, nașteri la activ, acestea sunt parte din condițiile care „hrănește” apariția lor. Femeile se luptă cu aceste neplăceri, însă vestea bună este că soluții există.

„Două dintre terapiile pe care le recomand persoanelor care sunt nemulțumite de felul în care arată la nivelul abdomenului și al coapselor, le recomdand pe lângă alimentația atentă, criolipoliza și velashape. În momentul în care ajung la mine în cabinet, facem o analiză amănunțită, există situații când recomand și analize medicale. În funcție de rezultate, elaborăm împreună un plan alimentar personalizat completat evident de un protocol de terapii din cele amintite mai sus.”, explică Wasim Nazer, specialist în Nutriție și Remodelare Corporală.

Te-ar mai interesa: Medic: La ce riscuri se expun persoanele care își ...

Criolipoliza este recomandată tuturor zonelor cu strat de grăsime

Criolipoliza este o procedură de remodelare corporală non-invazivă care îngheață celulele adipoase, iar ulterior acestea sunt eliminate din organism gradual. Este singurul tratament nechirurgical și neinvaziv care elimină definitiv grăsimile în exces prin înghețarea celulelor adipoase. Criolipoliza presupune folosirea unor dispozitive (sonde) aplicate pe zona de tratament folosind o membrană cu gel special cu rol în protecția pielii, apoi analizează țesutul și îl izolează de celelalte.

„Criolipoliza reduce eficient țesutul cu pânaă la 30% într-o singură ședință de tratament. Perioada dintre ședințe trebuie să fie de 30 – 40 de zile, pe aceeași zonă, iar rezultatele vor începe să fie vizibile după 15 zile, prin scaderea în cm.”, explică Wasim Nazer.

Te-ar mai interesa: Gel injectabil ce poate „lipi” fisurile coloanei v...

Velashape îmbină 3 tehnologii

Velashape este cea mai nouă metodă nechirurgicală de tratare a zonelor cu celulită, laxitate cutanată și a țesutului adipos din zonele cu probleme, cu rezultate vizibile rapide. Radiofrecvența încălzește dermul într-un mod revoluționar și produce o reacție în lanț ce favorizează migrarea fibroblastelor, cu stimularea fibrelor de colagen și elastină, o reacție cu un rol decisiv în restructurarea și remodelarea corpului.

Te-ar mai interesa: Câte vieți a salvat vaccinul anti-covid la nivel m...

Lumina cu infraroșu depășește bariera de rezistență a pielii la curentul electric și stimulează metabolismul, astfel pielea se va bucura de mai mult oxigen. Vaccumul îmbunătățește fluxurile sanguin și limfatic și elimină rezidurile. Rolele mecanice execută un masaj blând, fac pielea mai aspectuoasă, prin îmbunătățirea metabolismului energiei stocate în piele și micșorarea efectivă a mărimii celulelor adipoase.

Te-ar mai interesa: 3 motive pentru care câștigăm mai multă grăsime ab...

„În funcție de zona tratată, tipul și gradul celulitei sau laxitatii pielii pot fi necesare între 4 – 8 ședințe de Velashape, la distanță de 7 – 14 zile între ele. Tehnologia Velashape se poate folosi la nivelul coapselor, abdomenului, gambelor, brațelor, feselor și la nivelul feței pentru tratarea bărbiei duble.”, conchide specialistul în nutriție și remodelare corporală, Wasim Nazer.

Te-ar mai interesa: Simptomele diabetului: semn în jurul ochilor care ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private