Categories: Stil de viaţă

Află cele 5 reguli care te ajută să slăbești fără să te simți epuizat

Reguli care te ajută să slăbești. Foarte mulți oameni încearcă să slăbească și deși s-ar putea părea că pierderea în greutate este o sarcină ușoară, poate fi destul de obositoare. De la antrenamente până la respectarea dietelor stricte, pierderea în greutate poate fi dificilă.

Oamenii încearcă, de asemenea, diferite diete și rutine de antrenament care îi pot ajuta să scape mai repede de kilogramele în plus. Întregul proces poate fi foarte extenuant și obositor.

De asemenea, mulți oameni își limitează dieta, ceea ce le poate afecta sănătatea și bunăstarea generală.

Tocmai de aceea, în timp ce pierderea în greutate și a fi în formă sunt importante, este, de asemenea, esențial să monitorizați starea generală de sănătate.

Reguli de aur care te ajută să slăbești fără să te simți epuizat

Iată câteva reguli ușor de urmat care te vor ajuta să slăbești fără a te face să te simți epuizat.

1. Alimente integrale: Consumul de alimente întregi și neprocesate este important și poate juca un rol major în călătoria dvs. de slăbire.

Adăugați mai multe cereale integrale, fructe, legume și grăsimi sănătoase în dieta dumneavoastră, deoarece acestea vă oferă mai multă energie și, de asemenea, vă îmbunătățesc sănătatea pe termen lung.

2. Dimensiunea porției: Asigurați-vă că verificați porțiile. Consumul de porții mai mici vă poate ajuta în procesul de pierdere în greutate.

Folosind farfurii și boluri mai mici în loc de altele mai mari vă poate ajuta să scăpați de kilogramele în plus. De asemenea, trebuie să mâncați încet și să savurați mâncarea. Vă puteți simți sătui, chiar și cu porții mici de mâncare.

3. Proteine: Proteinele sunt o parte importantă a dietei dumneavoastră și, prin urmare, este extrem de important să consumați suficiente cantități de proteine în fiecare zi și la fiecare masă.

Proteinele vă ajută să rămâneți plin mai mult timp, ceea ce ajută la pierderea în greutate. De asemenea, reduce nivelul de grelină, hormonul foamei și stimulează GLP-1, peptida YY și colecistokinina; hormonii care reduc pofta de mancare. Toate acestea funcționează în cele din urmă pentru a vă reduce greutatea fără a vă face să vă simțiți obosit.

4. Evitați zahărul: Zahărul este o sursă de calorii și aceasta poate crește greutatea. Nu oferă corpului niciun fel de nutriție, în schimb, stă în calea pierderii în greutate.

Prin urmare, este important să monitorizați consumul de zahăr.

5. Beți apă: Este extrem de important să rămâneți hidratat pe tot parcursul zilei. Când beți cantități adecvate de apă, ajută organismul să-și îndeplinească funcțiile în mod corespunzător. Se recomandă să beți cel puțin 8 căni (2 litri) de apă în fiecare zi.

Recent Posts

Atenție! Medicii de familie, greu de găsit în urmatoarele zile, cât ține minivacanța de 1 Mai și Paște

Atenție! Medicii de familie, greu de găsit în urmatoarele zile, cât ține minivacanța de 1…

16 minute ago

Marcel Ciolacu, despre plata PENSIILOR. Premierul a anunțat acum

Marcel Ciolacu, despre plata PENSIILOR: „Suntem în grafic astfel încât toate pensiile să fie achitate...”…

46 de minute ago

Medic: 10 trucuri pentru a slăbi rapid până la vară

Pierderea rapidă în greutate până la vară - posibilă cu ajutorul unor trucuri ușoare. Nutriționistul…

o oră ago

Cum arată acum actorul din Iisus din Nazaret. Este schimbat radical și se spune că a fost urmărit de ghinion

În 1977, actorul britanic Robert Powell a fost distribuit în rolul lui Iisus în filmul…

2 ore ago

Care va fi salariul minim european impus și în România? Data când toți angajații de la stat și privat vor încasa mai mulți bani

Guvernul dorește să introducă în România salariul minim european. Oficialii au promis creșterea salariilor pentru…

2 ore ago

Rețetă de cozonac „ca la mănăstire”. Era preferata lui Arsenie Boca

Cozonacul este un preparat îndrăgit în numeroase gospodării românești, reprezentând un element de bază de…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Boala somnului