duminică, septembrie 27, 2020

Despre afrodiziace, precum stridiile, ciocolata neagra sau sampania, se spune ca sunt alimente sau bauturi care cresc apetitul sexual. Insa putine persoane au observat cu adevarat efectele acestor produsele afrodiziace, asa ca presupusele lor beneficii pentru libido au fost testate!
O jurnalista americana, Korin Miller, care a lucrat pentru publicatii de renume precum “The Washington Post” si “New York Daily News”, a decis sa testeze alimentele afrodiziace, mancand o zi intreaga doar din sortimentele despre care se spune ca ar creste libidoul. Ea a apelat si la sexologul Kat van Kirk, autor al cartii “The Married Sex Solution”, pentru a o ajuta sa faca alegerile ideale in materie de alimente afrodiziace.
“Consumul de alimente afrodiziace poate creste fluxul de sange la nivelul organelor genitale, contribuind si la eliberarea naturala de substante bio-chimice in organism care induc o stare de relaxare”, explica sexologul Kat van Kirk. Prin urmare, acestea cresc nivelul de excitare, ofera mai multa energie corpului, cresc temperatura corporala, precum si ritmul batailor inimii, generand, in mare, o crestere a apetitului sexual.
Continuarea pe Lyla.ro

Parteneri