Sari la conținut

Ai mâncat ceapă și usturoi la prânz? 5 trucuri care te ajută să scapi de respirația urât mirositoare

Truc pentru eliminarea mirosului
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
truc pentru eliminarea mirosului

Ai mâncat ceapă și usturoi la prânz? 5 trucuri care te ajută să scapi de respirația urât mirositoare

S-ar putea să ieși cu familia sau prietenii la prânz, unde vei ajunge să mănânci ceapă sau usturoi. Unii oameni preferă, de asemenea, să mănânce ceapă crudă împreună cu mâncarea lor, deși, consumul acestor alimente vă poate oferi o respirație urât mirositoare.

Acest lucru se datorează faptului că au sulf prezent, ceea ce le conferă o aromă și un miros deosebit. Și usturoiul aparține aceleiași familii de legume și consumul acestuia vă poate provoca o respirație urât mirositoare.

Respirația urat mirositoare poate fi enervantă și s-ar putea să nu ai posibilitatea de a te spăla pe dinți tot timpul. Această respirație urât mirositoare poate face situațiile jenante și, de asemenea, iritante. Prin urmare, este important să scapi de mirosul urât cauzat de usturoi și ceapă.

Ai mâncat ceapă și usturoi la prânz? 5 trucuri care te ajută să scapi de respirația urât mirositoare

Iată câteva trucuri care vă pot ajuta să scăpați de respirația urât mirositoare.

1. Folosiți apă de gură: Apa de gură care conține dioxid de clor este eficientă în îndepărtarea respirației urât mirositoare. De asemenea, pot lucra pentru a elimina dacă există plăci sau bacterii prezente în gură. Dacă ieși în oraș, încearcă să iei cu tine o sticlă mică de apă de gură.

2. Ceai verde: Acest lucru poate ajuta, de asemenea, la eliminarea respirației urât mirositoare. Catechina prezentă în ceaiul verde ajută la eliminarea respirației urât mirositoare și, împreună cu aceasta, ajută și la prevenirea creșterii plăcii și bacteriilor.

3. Gumă de mentă: Mestecatul acestei gume ajută la scăparea de respirația urât mirositoare cauzată de ceapă și usturoi. Acest lucru poate preveni, de asemenea, refluxul acid.

4. Uleiuri esențiale: Utilizarea uleiurilor esențiale vă poate ajuta să scăpați de respirația urât mirositoare. Adăugați aceste uleiuri esențiale în apa de gură, care vă poat ajuta să vă împrospătați respirația și, de asemenea, să preveniți acumularea de bacterii în gură.

5. Mentă: Una dintre cele mai eficiente moduri de a scăpa de respirația urât mirositoare este consumul de mentă. Puteți mânca atât frunze de mentă, cât și tablete de mentă masticabile și asta vă poate ajuta să scăpați de respirația urât mirositoare.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: