Sari la conținut

ALERTĂ ALIMENTARĂ! Chipsuri contaminate cu o substanță dăunătoare retrase de pe piață

chipsuri
Sursa: Unsplash

Mega Imaga a anunțat retragere de la raft a unui sortiment de chipsuri din cauza conținutului ridicat de acrilamidă, o substanţă dăunătoare. Persoanele care au cumpărat produsul sunt sfătuite să nu îl consume sau să îl returneze la magazinul de unde l-au cumpărat, cu bonul fiscal, până pe 17 martie.

Potrivit anunțului postat pe site-ul Autorității Naționale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), Mega Image a retras de la vânzare produsul Terra Chips Stripe&Blues 110 grame, lot: 228 A3, cu termenul de valabilitate: 29/03/2023.

”Retragerea produsului de pe piaţă şi rechemarea acestuia de la consumatori au fost declanşate la solicitarea furnizorului, constatându‐se un conţinut ridicat de acrilamidă. Toate produsele retrase urmează a fi distruse”, se precizează în anunț.

Mega Image solicită clienților să nu consume produsele din loturile mai sus menționate și-i roagă să le distrugă sau să le returneze la punctul de vânzare din care au fost achiziționate până la data de 17 martie 2023. Pentru primirea contravalorii mărfii este necesară prezentarea bonului fiscal.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel