duminică, august 14, 2022

20 de sugari de până în șase luni au fost infectați cu bacteria salmonella în Franța. În urma investigațiilor autorităților franceze, au fost de îndată retrase de pe piață trei sortimente de lapte praf pentru copii.

Au fost vizate trei loturi specifice de produse de lapte praf pentru copii, fabricate între mijlocul lunii iulie și jumătatea lunii noiembrie, la o fabrică care aparține de Lactalis Nutrition Sante, a declarat Ministerul Sănătății din Franța într-un comunicat, potrivit DPA.

Te-ar mai interesa: Atenție la băuturile expuse la soare. Avertisment ...

Ministerul a asigurat că alte loturi cu aceleași produse au fost sigure. Oficialii au recomandat părinților care utilizează produsele respective, dintre care două sunt formule specifice pentru sugari alergici la lactoză, să ia legătura cu medicii pentru a le fi dată o alternativă.

Ministerul a spus că intoxicația cu salmonella are loc la trei zile după consumul de produse infectate. Simptomele sunt gastroenterită, însoțită de vărsături, diaree și, în majoritatea cazurilor, febră. Părinții ai căror copii au suferit astfel de simptome ar trebui să consulte un medic, a spus ministerul.

Te-ar mai interesa: Florin Salam NU a murit. Mesajul artistului pentru...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private