Sari la conținut

Alertă în București! Un bărbat a amenințat că se aruncă de la etajul 9, cu fiul său de 4 ani în brațe

Alertă în București! Un bărbat a amenințat că se aruncă de la etajul 9, cu fiul său de 4 ani în brațe.

Vineri, 16 aprilie, în jurul orei 11:00, un bărbat care ținea un copil de patru ani în brațe a amenințat că se aruncă de la etajul opt al unui bloc din sectorul 6 al Capitalei. Potrivit Digi 24, la fața locului au sosit în cel mai scurt timp câteva echipaje de la poliție, ISU, inclusiv un punct de comandă.

După ce negociatorii ajunși la fața locului au luat legătura cu bărbatul, au reușit să-l determine în doar câteva minute să renunțe la gest.

„Astăzi, în jurul orei 11.00, prin apel 112, Poliția Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat, ce tine un copil în brațe, se află la un etaj superior al unui bloc și amenință că va sări în gol”, se arată în comunicatul Poliției Capitalei.

Potrivit primelor informații, incidentul a survenit în urma unui conflct în familie. Bărbatul și soția lui s-ar afla în proces de divort, iar autoritățile au emis împotriva lui și un ordin de protecție. Ajuns în pragul disperării, după ce s-a certat cu soția sa, bărbatul și-a luat în brațe copilul de 4 ani amenintând că se aruncă de la etajul 9.

Femeia a fost cea care a alarmat autoritățile printr-un apel la 112. La fața locului au ajuns polițiști ai Secției 25 Poliție și salvatori din cadrul ISUBIF, dar și negociatori din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale.

Mama și copilul au fost preluați de către ambulanță. Ulterior, bărbatul, în vârstă de 32 de ani, a fost condus la secția de poliție, pentru cercetări.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel