Sari la conținut

Alertă pe litoralul românesc: Șerpi printre turiști!

sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
peste 2.500 de turişti au ajuns la camera de gardă

Periculos! Cu ce s-au trezit turiștii pe litoralul românesc. Aveți mare grijă dacă mergeți în acest weekend la mare. Turiștii de pe o plajă au fost șocați să..

Absolut incredibil! În timp ce stăteau la soare, pe plajă, turiștii au observat ceva incredibil la malul mării. Când s-au apropiat, nu le-a venit să creadă ce văd. Autoritățile locale i-au sfătuit pe turiști să-și țină copiii departe de apă. Ce se târa pe nisip…

Panică

Câțiva turiști din stațiunea Saturn s-au panicat, atunci când au văzut șerpi târându-se pe nisipul de pe plajă. Românii au filmat totul cu telefoanele mobile, iar imaginile au devenit virale în mediul online.

Totul s-a petrecut pe plaja Narcis Cleopatra din stațiunea Saturn, acolo unde turiștii s-au speriat teribil, atunci când au văzut un șarpeerp târându-se pe nisip. Reptila se îndrepta spre apă, la doar câțiva metri de unde se jucau câțiva copii pe nisip.

„Atenție: Șerpi pe plaja din Saturn! Grijă mare la copii!“ a scris turistul care a filmat reptila, potrivit jurnaliștilor de la Replica Online.

Despre prezența șerpilor în Marea Neagră se știe, unii dintre aceștia fiind și veninoși.

Așadar, litoralul românesc pare să fie blestemat… După ce Mamaia s-a golit din cauza prețurilor exorbitante, nici în sud nu pare să fie vești bune.

 

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.