miercuri, august 17, 2022

Vrea să-și crească copiii într-o țară ca afară. Florin Ristei, în pragul unei decizii radicale.

Se spune că oamenii mari își stabilesc țeluri importante și bine definite. Este și cazul lui Florin Ristei: în 2000, ne îștiința pe toți că „Ea este Dana, colega mea, și vreau diseară să mă plimb cu ea”.

Câțiva ani mai târziu, în 2013, și-a propus să câștige X Factor. Acum și-a propus să-și formeze o familie. Zis și făcut.

Te-ar mai interesa: Cum arată fiicele Danei Budeanu. Gemenele au 17 an...

Cântărețul a dezvăluit recent că s-a logodit în secret cu Naomi Hedman, o fostă concurentă de la X Factor, pe vreamea când el era jurat. Ristei a recunoscut faptul că viaţa i s-a schimbat complet de când a cunoscut-o pe Naomi, dar, cele mai important lucru, că a învățat să fie mai empatic.

Vrea să-și crească copiii într-o țară ca afară. Florin Ristei, în pragul unei decizii radicale

Florin Ristei pleacă definitiv din România. Cântăreţul și Naomi Hedman au planuri mari de viitor, ba, mai mult, artistul nu exclude plecarea din România alături de cea care i-a furat inima!

„Nu ştiu exact ce a fost, dar cred că a fost timing-ul perfect pentru amândoi. Nu cred că se putea întâmpla într-un moment mai bun. Să nu credeţi că am sechestrat-o, ci şi-a dorit şi ea să rămână aici pentru o perioadă.

Te-ar mai interesa: Studiu. De ce bărbații se confruntă cu un risc mai...

Viaţa mea s-a schimbat în bine, pe toate planurile. Trebuie să recunosc că am mai învăţat puţin la capitolul empatie, am experimentat nişte sentimente noi şi ceva accent englezesc”, a spus Florin Ristei pentru okmagazine.ro.

Artistul a mai spus faptul că are planuri mari cu Naomi Hedman și ăc nu exclude mutarea din România, alături de aceasta.

Astfel, dacă vor deveni părinți, cântărețul spune că i-ar plăcea să-și crească copiii peste hotare.

Te-ar mai interesa: Studiu. Bebelușul poate semăna cu primul partener ...

„M-am gândit şi la asta (n. r. – să se mute în Londra), dar nu ştiu dacă ar fi destinaţia câştigătoare. Mai e timp de gândire la acest capitol. Dar mi-ar plăcea ca, mai târziu, mai ales dacă o să avem copii, să trăim într-o ţară în care să nu le lipsească nimic, de la infrastructură, până la educaţie şi bun simț”, a mai declarat Florin Ristei.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private