Sari la conținut

Alimente sănătoase pentru păr, piele și unghii

Par frumos si sanatos
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Cel mai bun aliment pentru un păr frumos și sănătos

Alimente bune de adăugat în dietă. Sunt sănătoase pentru păr, piele și unghii.

Mâncarea joacă un rol foarte important în menținerea sănătății organismului și, prin urmare, este extrem de important să mănânci tipul potrivit de alimente. Alegerea nepotrivită a alimentelor poate cauza probleme de sănătate și, prin urmare, este important să alegi alimentele potrivite pentru a te menține sănătos.

În mod similar, este, de asemenea, important să mănânci alimente bune, care vor funcționa pentru păr, piele și unghii.

Ceea ce mănânci are un impact asupra pielii și părului tău, prin urmare, pentru a le menține sănătoase, este important să mănânci alimente care sunt bune pentru piele, păr și unghii.

Alimente bune de adăugat în dietă. Sunt sănătoase pentru păr, piele și unghii.

S-ar putea să folosești cele mai bune produse de îngrijire a pielii și a părului, dar dacă nu ești atent la ceea ce introduci în corpul tău, toate acestea nu vor funcționa.

Iată, în ceea ce urmează, câteva alimente pe care le poți mânca pentru a-ți menține unghiile, părul și pielea sănătoase.

1. Nuci și semințe: Aceste alimente au o mulțime de nutrienți, cum ar fi proteine, vitamine și biotina; toate acestea ajută la menținerea părului și a pielii sănătoase. Nucile și migdalele au și vitamina E, care ajută la prevenirea daunelor oxidative.

2. Ouă: Acestea au o cantitate mare de proteine ​, ceea ce ajută la menținerea părului sănătos. Consumul de ouă în fiecare zi poate îmbunătăți sănătatea părului.

3. Pește gras: Peștele gras, cum ar fi somonul, conține Omega-3, care este cunoscut a fi bun pentru păr și piele. Omega-3 ajută la reducerea inflamației și înroșirea pielii, ceea ce ajută la menținerea acesteia sănătoasă.

4. Avocado: Acesta conține mai multe vitamine, cum ar fi vitamina A, vitamina C și vitamina E, care ajută la prevenirea semnelor de îmbătrânire a pielii și, împreună cu aceasta, stimulează și producția de colagen în piele.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: