Sari la conținut

Alimentul cu care a slăbit Andreea Marin: „Ţine loc și de pâine”

Sursă FOTO: Rețete și Vedete

Alimentul cu care a slăbit Andreea Marin. Vedeta are o ambiție de fier și pare că nimic nu îi stă în cale atunci când vrea să își îndeplinească obiectivul. Așa a fost și în momentul în care și-a dorit să slăbească!

„Pot renunța la orice, nu există nu se poate. Dar nu aș vrea să renunț la brânză, un caș bun ține loc și de pâine și e pentru mine în capul listei preferințelor”, a mărturisit vedeta.

Andreea Marin, despre alimentul cu care a slăbit: „Ține loc și de pâine”

„Nu există nu se poate! M-am lăsat de dulciuri acum o lună şi jumătate şi am pierdut șapte kilograme.

Şi să ştii că, dacă ţi s-ar spune într-o zi, de către un medic – Doamne fereşte, nu ne dorim asta – că ai o problemă de sănătate şi că rezultatul va fi bun doar dacă te laşi de dulciuri, imediat ai putea.

Deci nu există nu se poate, există nu am destulă voinţă să fac asta. E o mare diferenţă”, a continuat ea.

Cum a slabit Andreea Marin. „Eu, când îmi pun în minte ceva, de a doua zi sau chiar din momentul ăla nu amân lucrurile, schimb totul. Sunt foarte hotărâtă. Cred că asta mă ajută în viaţă, sunt foarte determinată atunci când mă convinge necesitatea unui fapt. (…)

Eu am urmat o dietă cu ajutorul unui medic nutriţionist – nu indic nimănui să facă lucrurile de capul lui, după reţete din reviste, din ziare, din vecini, pentru că asta nu e o treabă sănătoasă – şi mi-a venit uimitor de uşor, pentru că doctorul mi-a dat exact ce mi se potriveşte mie şi, culmea, nu mi s-a mai părut greu.

Şi am pierdut şapte kilograme! Şi continui, nu mă las”, a spus Andreea Marin, potrivit spectacola.ro.

Sursă FOTO: Rețete si Vedeta

Andreea Marin este una dintre cele mai iubite apariții din showbiz, însă puțini știu cum era viața ei înainte să cunoască celebritatea. Cu ceva timp în urmă, vedeta și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentele mai puțin plăcute din viața sa.

În trecut, Andreea Marin mergea la job cu taxiul, pentru că purta pantofi cu toc, nu avea haine scumpe și chiar rămânea fără niciun leu, de la o lună la alta.

„Aveam un singur sacou, nu aveam nimic scump. Nu-mi permiteam să port nimic scump. În timp am evoluat, dar nu neapărat ca și buget. Am rămas fără bani de foarte multe ori, de la o lună la alta.”, a povestit vedeta, conform Libertatea.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel