joi, mai 6, 2021

Karyn Calabrese împlinește în curând 70 de ani, dar arată cu cel puțin 30 de ani mai tânără. Ea susține că metoda prin care s-a menținut e alimentația raw vegană. Pentru a intelege mai bine ce presupune

acest regim alimentar trebuie sa stiti ca acesta mai este cunoscut si sub numele de regimul “alimentatiei vii”.

Asadar, dieta raw vegnă presupune consumul alimentelor de origine vegetala in stare cruda, proaspete. Cu alte cuvinte persoanele care adopta aceasta dieta trebuie sa devina vegetariene, insa nu trebuie sa consume legumele si fructele preparate termic (fierte, coapte, prajite, sotate, facute in cuptorul cu microunde) . Singurele metode gastrotehnice permise sunt: umezirea, extragerea sucurilor, germinarea, uscarea si deshidratarea sau macinarea.

kaeyn1 karyn2 karyn4 karyn5

“Iată secretul meu:

îmi curăţ şi detoxifiez organismul de cel puţin patru ori pe an, de obicei la fiecare schimbare de anotimp. Cei care mă cunosc ştiu faptul că dieta mea presupune alimentaţie 99% raw vegană, fără fast-food. Am un regim alimentar centrat pe fresh-uri, legume, fructe, nuci şi seminţe. Cam ăsta e tot secretul meu. Ceea ce am învăţat în ultimii 45 de ani, din proprie experienţă, este faptul că mâncarea este foarte importantă, fiind temelia felului în care arată corpul nostru”, precizează Karyn Calabrese pe site-ul său.
Pagina ei de facebook este plină de mâncăruri pe care le preferă:

mancare mancare1mancare2

Ultimele stiri

Parteneri