Anamaria Prodan Reghecampf a răbufnit: ”Este o NEBUNIE ce se întâmplă!”…

Anamaria Prodan Reghecampf a răbufnit: ”Este o NEBUNIE ce se întâmplă!”…
Anamaria Prodan Reghecampf a răbufnit: ”Este o NEBUNIE ce se întâmplă!”...

Anamaria Prodan este extrem de supărată pe cei care vorbesc public despre starea medicala a mamei sale, Ionela Prodan si a declarat ca acestia nu cunosc deloc amanunte din interiorul familiei si nici macar nu le sunt apropiati.

Anamaria a reactionat, afland ca multi oameni apar la televizor sau in presa si pretind ca au informatii si detalii despre cum se simte Ionela Prodan, scrie wowbiz.ro.

“Poti sa ai 10 live-uri, poate sa stea acolo 5 mii de ani, ca n-o sa intre si n-o sa vorbeasca nimeni. Ii vad pe toti, toti sunt prietenii mei, a lui mama, nu ii cunosc, nu i-am vazut in viata mea. Bai, ce e asta? Mi se pare o nebunie, deci eu nu i-am cunoscut pe acesti oameni care iau bani de la televizor ca sa vorbesca de mine si de familia mea. Merg, se vand, pe 1 milion, 2 milioane de lei ca sa ce? Sa spuna ce? Cand ei nu ne cunosc pe noi. N-au vorbit nici cu mine nici cu mama niciodata, niciunul din toti astia care ies pe la televizoare”, a declarat Anamaria Prodan la o emisiune de televiziune.

Tags:
0 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook