joi, iunie 30, 2022

Anca Țurcașiu se menține într-o formă de invidiat, chiar și la vârsta de 52 de ani. Artista a vorbit depre lucrurile la care a renunțat.

Deși are 52 de ani, Anca Țurcașiu nu își arată absolut deloc anii. Ea a dezvăluit că lucrul la care a renunțat să îl consume este apa din comerț. Anca Țurcașiu a apelat la o apă specială.

Mai mult, tot cu această apă specială, vedeta gătește, își spală alimentele și își face duș.

Te-ar mai interesa: Cum arată regimul lui David Popovici. A exclus ace...

„Nu mai consum apă din comerț. Beau o apă specială care se diferențiază toate celelalte. Este apa kangen, o apă ionizată alcalină, care filtreză clorul și multe alte impurități.

O beau, mă spăl cu ea, îmi spăl și fructele și legumele, și gătesc cu ea”, a spus aceasta pentru click.ro

„Atunci când mă spăl cu ea îmi lasă pielea catifelată, nu e nevoie să mai folosesc crema. La fel în cazul legumelor și fructelor, se elimină toate pesticidele și erbicidele. Costă, dar e apă vie, iar sănătatea e mai importantă.”, a declarat Anca Turcașiu.

Anca Țurcașiu

Fără intervenții estetice și alte artificii de înfrumusețare, Anca Țurcașiu este vedeta din România despre care se poate spune că arată impecabil. „Secretele” tinereții ei sunt alimentația, sportul și gena. După cum se știe, de peste 20 de ani este vegetariană și și-a schimbat radical stilul de viață la începutul anilor 90.

Te-ar mai interesa: Când să vă faceți griji pentru o durere de stomac?...

„E un stil de viață, , nu este o dietă. Nu știu ce avantaje sau dezavantaje are pentru că nu vreau să dau sfaturi. Nu recomand, nu forțez pe nimeni să il adopte. E un stil de viață pe care l-am ales în urma unor cărți pe care le-am citit. M-au motivat că nu este sănătos să mănânci carne. Cu toate acestea, fiecare trebuie să își asculte corpul, gândurile, sufletul. Poate ție nu îți priește acest stil de viață. De exemplu, familia mea mănâncă și carne și totul este minunat.”, a declarat Anca Țurcașiu într-un interviu pentru revista Unica, în urma cu mai mulți ani.

Te-ar mai interesa: Pacientă cu cancer terminal, diagnosticată după 13...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private