Sari la conținut

Anchetă în cazul medicului acuzat că a lăsat copiii născuţi prematur să moară

„Colegiul Medicilor din Municipiul Bucureşti afirmă categoric că o astfel de situaţie, presupunând că se confirmă ca urmare a anchetei, este inadmisibilă”.

Anchetă în cazul medicului acuzat că a lăsat copiii născuţi prematur să moară

CMMB a anunțat că are loc o cercetare disciplinară în cazul medicului de la Maternitatea Polizu acuzat că a lăsat copiii născuţi prematur să moară.

Colegiul Medicilor din Municipiul Bucureşti (CMMB) s-a autosesizat şi a declanşat o cercetare disciplinară, vineri, ca urmare a informaţiilor apărute în spaţiul public referitoare la cazul unui medic de la Maternitatea Polizu care este acuzat de malpraxis în privinţa comportamentului faţă de copiii născuţi prematur.

„Colegiul Medicilor din Municipiul Bucureşti afirmă categoric că o astfel de situaţie, presupunând că se confirmă ca urmare a anchetei, este inadmisibilă. Trebuie, însă, înainte de orice afirmaţie, aşteptat rezultatul oficial al anchetei autorităţilor competente”, afirmă CMMB într-un comunicat transmis presei.

Acuzații dure aduse medicului: copilul care a scăpat cumva dintr-o pungă legată la gură

CMMB precizează că până în prezent nu a înregistrat o sesizare cu privire la acest caz.

Avocatul Adrian Cuculis afirmă că medicul este acuzat de tentativă la omor calificat prin cruzimi şi că e audiat vineri la Parchetul Tribunalului Bucureşti.

Avocatul Cuculis susţine că „s-a refăcut filmul ororilor”, el anunţând că un copil aruncat la gunoi, într-o pungă legată, a reuşit să scape.

Avocat: Au fost făcute în fals

„Cele explicate mai sus şi care sunt extrem de precise , au fost şi filmate şi pe baza filmărilor s -a refăcut filmul ororilor. De asemenea , toate actele întocmite pentru ‘mortul viu’, adică copilul care a scăpat cumva dintr-o pungă legată la gură ca să se asfixieze şi să moară, au fost făcute în fals. Este începutul poveştii şi probabil că vor ieşi la iveală şi alţi părinţi care nu ştiu ce s-a întâmplat cu copiii lor”, precizează Cuculis, potrivit stiridiaspora.ro.

Conform avocatului, din declaraţiile date de asistente şi cadre medicale din spital, medicul îşi făcuse „o practică” din a-i trata astfel de copiii născuţi prematur.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel