Sari la conținut

Andra are sănătatea șubredă. De ce a ajuns la spital celebra artistă

Andra are sănătatea șubredă. Probleme pentru celebra artistă Andra Măruță, care, din cauza programului foarte încărcat s-a confruntă cu pre grave de sănătate. Ea a ajuns la spital, înainte de sărbători.

Soțul său, Cătălin Măruță a povestit, într-o postare pe contul personal de socializare, despre ce a pățit Andra înainte de Crăciun.Prezentatorul TV spune că altora le este mult mai greu si trec prin situatii și mai dificile.

Andra a ajuns la spital din cauza epuizării

„Nu ne gândim la sănătatea noastră până când nu ne lovește o problemă. Atunci ne aducem aminte cât de importantă este! Și au tot fost diverse experiențe în ultimul timp: am avut viroze, eu m-am operat la picior, iar Andra, înainte de spectacolele de Crăciun, a ajuns la spital din cauza epuizării”, spune vedeta TV.

După ce în ultima perioadă a avut probleme de sănătate, Cătălin Măruță a vorbit despre  noul proiect. Acesta a mărturisit că se vor implica în acțiuni dedicate cauzelor comunitare pentru copii și varstnici aflati în situatii dificile.

„Ne revenim, dar nu uităm că poate altora le este mult mai greu si ca trec prin situatii si mai dificile…

Ne-am bucurat să descoperim ca avem aceeasi dorinta de a ajuta oameni care trec prin probleme, fara ca nimeni sa stie de ei si fara sa aiba sansa sa primeasca ajutor. Pentru noi conteaza foarte mult ca prin astfel de parteneriate sa dam ceva inapoi lumii in care traim, celor care au nevoie de sustinere….

Pentru inceput, noi ne vom implica in actiuni dedicate cauzelor comunitare pentru copii si varstnici aflati in situatii dificile. O să vă ținem la curent cu fiecare pas și sperăm să fiti alături de noi! Noi vrem sa aducem o raza de lumina copiilor si seniorilor, in vietile lor greu incercate”, a scris Cătălin Măruță pe Facebook.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel