sâmbătă, mai 21, 2022

Clarvăzătoarea României anunță divorțul anului. Carmen Harra șochează și lansează o previziune neașteptată despre cel mai longeviv cuplu din showbiz-ul românesc.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România și au împreună doi copii, însă Carmen Harra spune că nu sunt suflete pereche și relația lor se poate termina într-un dezastru.

Te-ar mai interesa: Prof. Dr. Leon Dănăilă despre rolul autosugestiei ...

Carmen Harra și-a adus aminte și de momentul în care Andra și-a pierdut inelul de logodnă.

Potrivit clavăzătoarei, există pericolul unui divorț, acesta fiind generat chiar de artistă.

„A pierde inelul de logodnă sau a crede în tot felul de superstiţii depinde de la om la om. Sunt oameni care nu cred în nimic, dar ce credem, devenim.

Dacă noi credem mereu în farmece, blesteme, superstiţii, ziua de 13 vineri, pisica neagră etc., atragem prin gândurile astea circumstanţe care pot fi mai mult negative şi în mintea noastră trec mii de gânduri în fiecare zi. Gândurile astea devin realitatea noastră fizică, se transformă în lumea pe care noi o trăim.

Te-ar mai interesa: Copiii care nu au prieteni sau nu se înțeleg cu ma...

Andra şi Măruţă sunt, pentru mine, un cuplu senzaţional. Măruţă m-a adus pe mine din America, în România, după 17 ani în care nu am mai fost şi sunt foarte recunoscătoare.

Eu am calculat codurile lor fără să îmi dau seama într-o emisiune în direct, la Măruţă. El mi-a dat data lui de naştere şi cea a Andrei, în 2008, nici nu ştiu dacă erau căsătoriţi la acea vreme”, a precizat Carmen Harra într-o emisiune TV.

Te-ar mai interesa: Remedii naturiste pentru diabetul de tip 2...

carmen harra

Carmen Harra a „ghicit” că va avea băiat și fată

Carmen Harra i-a prezis lui Cătălin Măruță, înainte de a se căsători, că va avea doi copii, băiat și fată. Totul s-a adeverit, căci cuplul are doi copii: David și Eva.

„Atât ştiu că i-am spus că se va căsători, va avea o fată şi un băiat, dar există şi pericolul unui divorţ generat de ea, şi nu de el. În mod simbolic, după 13 ani de căsătorie, pierde acest inel de logodnă.

Te-ar mai interesa: Ce să NU spui sau să NU faci în preajma unei perso...

Ei sunt doi oameni a căror relaţie poate să fie extraordinară, dar se poate termina într-un dezastru. El şi-a calculat această căsătorie, a ştiut exact, a proiectat în timp cum o să fie căsătoria cu Andra.

Nu zice nimeni că nu au fost atraşi, că nu s-au iubit, că nu a existat o forţă magnetică între ei, dar el a gândit foarte bine această căsătorie şi a văzut o fată superbă, ambiţioasă şi a ştiut exact unde se duce.

Te-ar mai interesa: Vedetă din România ajunsă la Psihiatrie. „Pe mine ...

În general, oamenii nu planifică, se aruncă orbeşte într-o căsătorie şi pe urmă suferă consecinţele. Ei nu sunt suflete pereche şi nu este nici relaţie karmică, este foarte interesant”, a mai declarat Carmen Harra.

Sursă FOTO: Wowbiz

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private