marți, decembrie 6, 2022

O plimbare cu ATV-ul a fost pentru Andreea, o tânără studentă la medicină, o cursă spre moarte. După ce a stat în comă o lungă perioadă de timp, o minune a readus-o la viață. Tânăra de 23 de ani povestește tot ce s-a întâmplat.

Andreea a stat în comă o lungă perioadă de timp și readusă la viață print-un miracol: Am vrut să trăiesc

Andreea a fost victima unui accident grav cu ATV-ul, în urmă cu aproape doi ani. Avea 19 ani atunci și a ieşit miraculos dintr-o comă profundă, în care a stat 23 de zile la Spitalul de Neurochirurgie din Iași.

Te-ar mai interesa: Aceste 4 zodii sunt favorizate în decembrie. Succe...

În februarie 2021, Andreea se afla la Gura Humorului, împreună cu o prietenă şi au plecat la plimbare cu un ATV. Fetele s-au răsturnat într-o râpă, iar vehiculul a căzut peste tânăra de 19 ani, aceasta suferind leziuni grave.

Şansele de supravieţuire erau reduse, dar eforturile medicilor, împreună cu rugăciunile părinţilor au salvat-o pe Andreea, după 23 de zile de comă profundă.

Andreea a reușit să își revină miraculos

După o lungă suferință, Andreea a reușit să își revină miraculos, iar astăzi a ajuns înapoi în secția de ATI a spitalului, pe propriile picioare, pentru a le mulțumi cadrelor medicale care s-au luptat pentru a o salva.

Te-ar mai interesa: Metoda prin care Irina Loghin își curăță organismu...

“Am 21 de ani și sunt studentă la Medicină și am venit să mulțumesc echipei medicale, personalului medical pentru că sunt în viață. Au luptat pentru mine. În 2020, pe 4 februarie am avut un accident grav, 22 de zile de comă de gradul patru.

Nu am avut șansă de viață. Eu am vrut să lupt să trăiesc, mi-am dorit să fiu în viață și după a 23-a zi m-am trezit și am început să plâng.

Te-ar mai interesa: Horoscop karmic pentru săptămâna 5-11 decembrie. L...

Dumnezeu mi-a dat zile și atunci după ce m-am trezit întregul personal, întreaga echipă medicală s-a mobilizat și datorită lor acum studiez în anul III la Medicină, îmi fac stagii, iar totul e foarte bine”, a transmis Andreea Iordăchescu.

Lucian-Eva, managerul spitalului de Neurochirurgie din Iași a făcut parte din echipa care a supravegheat-o pe Andreea, pe durata spitalizării.

Andreea a suferit un traumatism cranio-cerebral grav

“Andreea este propria ei minune. A venit în spital cu un traumatism cranio-cerebral grav, a stat în comă o lungă perioadă de timp, iar datorită dorinței ei de a trăi, dorința ei de a face facultate și de a-și vedea părinții a rămas în viață. A fost într-un moment critic.

Te-ar mai interesa: Dana Budeanu, mesaj incendiar pentru ministrul Săn...

Efortul a fost mare, în primul rând din partea ei, a fost mare și din punct de vedere al echipei medicale pentru că au fost implicate toate resursele pentru a-i da cele mai mari șanse de supraviețuire.

Iar faptul că astăzi este studentă în anul trei și și-a reulat cursurile este cea mai mare mulțumire pe care o poți avea ca medic atunci când pacientul care vine să-ți mulțumească”, a declarat Lucian Eva, potrivit Antena 3.

Te-ar mai interesa: Obiceiurile de somn care cresc semnificativ riscul...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private