vineri, iulie 1, 2022

Îndrăgita prezentatoare de știri simte o emoție copleșitoare de Ziua Națională, zi care coincide cu aniversarea Pro TV, postul ei de suflet, unde și-a schimbat viața. Cunoscuții știu că e o fire energică și mereu găsește ceva nou de făcut.

Andreea Esca se implică în foarte  multe proiecte și a scris un articol emoționant, la ceas aniversar, în editorialul ei, din Alistmagazine, cu titlul: România, te iubesc!

Te-ar mai interesa: Dieta Oanei Roman. A topit 25 de kilograme: „...

„De 1 decembrie mă gândesc la mine și la țara asta mai mult ca niciodată. Nu vreau să sune deloc patetic sau egoist, dar chiar așa e. Revăd imaginea cu “Bună seara, România, bună seara, București” și realizez cum trece vremea. Cred că-mi stă mai bine brunetă, dar pentru că sunt singura care crede asta, rămân blondă.

Iar de curând am ajuns la concluzia că voi avea sfârșitul Stelei Popescu. Nici asta nu vreau să sune ciudat, dar nu pot să nu recunosc, căci mi-a trecut prin minte. De ce? Pentru că, asemenea ei, fac ce-mi place, dar îmi plac mult prea multe. Tot ca ea, fac și lucruri care nu îmi plac foarte mult, dar le fac pentru că îmi plac oamenii care mă roagă să-i ajut, sau, în orice caz, ceva acolo tot îmi place. Apoi sunt îndrăgostită iremediabil de lumea mea mică și de satisfacțiile emoționale pe care mi le aduce, și nu cred că voi fi în stare să decid să evadez din ea, la odihnă. Pentru că bănuiesc că nu îmi place prea tare odihna, deși corpului meu poate i-ar surâde varianta”, mai scrie Andreea Esca.

Te-ar mai interesa: Andreea Marin, alimentul cu care a slăbit: Ține lo...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private