Sari la conținut

Andreea Marin a slăbit 15 kilograme. Obiceiul la care a renunțat: „Mă mir că am avut această ambiție”. Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară: „Foarte frumoasă”

dieta andreea marin
sursa foto: retete si vedete
regim andreea marin

Andreea Marin i-a înnebunit pe internauți cu ultimele fotografii pe care le-a publicat pe rețelele sociale. Frumoasa prezentatoare TV a luat parte la un eveniment fastuos și a îmbrăcat o rochie absolut superbă. Vedeta a arătat fabulos și a întors toate privirile. Fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii, după ce au văzut imaginile cu moderatoarea!

Andreea Marin, în vârstă de 49 de ani, a reușit să scape de 15 kilograme după o vizită la medic. Vedeta începuse să se miște din ce în ce mai greu și abia mai putea respira. Acum, arată și se simte mult mai bine.

Andreea Marin a dat jos 14 kilograme

Andreea Marin a dat jos nu mai puțin de 14 kilograme și arată senzațional. Pentru a slăbi spectaculos, prezentatoarea TV a apelat la mai multe metode, printre care se numără și mișcarea.

„Uneori în zori de zi, înainte de a începe ziua de lucru, alteori mult după apusul soarelui, când se încheie treaba, mă aflu pe banda de alergat din mansarda @creativehubvoiceandvisibility . Aș minți să spun că-mi place nespus, prefer sporturile de echipă, nu sprintul de unul singur, dar las mofturile deoparte, pentru ca timpul nu-mi permite să bat orașul aglomerat, minutele și orele îmi sunt bine drămuite.

Important e să mă simt sănătoasă la cei aproape 49 de ani ai mei, să-mi respect corpul și să-l ajut să mențină cele 14 kilograme pierdute în această vară, că tare bine-i fără ele, să fiu în formă și capabilă să am mintea ageră și creativă, și să mă bucur când îi ofer un exemplu bun fiicei mele, mi-a sunat bine să o aud spunând “ Bravo, mami!” – e ca și când aș fi câștigat o medalie.

Dar cel mai bine a fost când am realizat că medicul cardiolog avea dreptate, cel la care am fost îngrijorată de respirația care se poticnea când mi-era lumea mai dragă: “Slăbiți primele 5 kilograme și o să vă minunați de schimbările din corp. Mai mult, va fi și mai bine!””, a dezvăluit Andreea Marin.

Andreea Marin
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

Vedeta face sport de cel puțin două ori pe săptămână

Faptul că a slăbit atât de mult a adus schimbări importante și în stilul de viață. Andreea Marin spune că în perioada în care a ținut dietă a renunțat la alimentele bogate în grăsimi și zahăr și că a găsit alternative sănătoase în locul acelor mâncăruri care adus kilograme în plus. De altfel, și sportul este important în viața vedetei, mărturisind că face mișcare de cel puțin două ori pe săptămână.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel