duminică, noiembrie 27, 2022

Andreea Marin a făcut un anunț surprinzător după 5 ani de relație: „câteodată. Nu am regrete deloc. Nu cred că e nevoie decât de un motto de care să te ții, că dacă ai prea multe, nu faci nicio mare treabă în viață. Să crezi în ceva și să mergi pe linia dreaptă spre a împlini ceea ce îți dorești, ceea ce visezi, ținându-te de valorile tale.”

După cinci ani de relație cu Adrian Brâncoveanu, vedeta TV a oferit câteva detalii din viața lor intimă. Celebra vedetă de televiziune spune că relația lor a avut multe etape de depășit.

Te-ar mai interesa: Pericolul ascuns din pliculețele de ceai. Sigur NU...

”E mare lucru, pentru că există și momente când nu ne ies în viață toate cum am vrea. Există și momente când avem căderi, suntem oameni, până la urmă. În acel moment în care eu nu mai pot, mai pot puțin, știu asta și mă ridic, o iau de la capăt, caut alte soluții. Sunt un om care privește doar spre viitor. Nu stau să mă tot împiedic și să tot regret ceva ce nu mi-a ieșit în trecut.”, a mai spus Andreea Marin.

Pe lângă o viață de cuplu plină de tensiuni, Andreea a avut parte de numeroase întâmplări mai mult sau mai puțin amuzante. Ea a trecut cu bine însă și peste un moment penibil când a simțit că îi „pică sufletul”.

Te-ar mai interesa: Ce trebuie să faci cu o zi înainte de Sf. Andrei! ...

Cum a reacționat atunci prezentatoarea?

Andreea Marin a povestit că totul s-a petrecut în direct, într-un platou nou de filmare, într-o zi de 1 aprilie. Chiar atunci când a coborât pe scara din noul platou, vedeta a alunecat și a căzut, mărturisind că la acel moment a trăit un șoc imens.

„Am simțit așa cum îmi pică sufletul. E o poveste pe care mulți și-o amintesc, era o emisiune de 1 aprilie, așa s-a nimerit, studio nou, frumos, strălucitor, neatins de pașii omului și o scară uriașă pe care eu coboram uneori la începutul emisiunii. O scară lucioasă, nou-nouță, spiralată. Pe tocuri, cu rochie lungă … ideea era că mâna curentă era solidă, scara la fel de solidă, dar alunecoasă”, a povestit vedeta în emisiunea „Teo Show” în urmă cu câțiva ani.

Te-ar mai interesa: Horoscop RUNE 28 Noiembrie – 4 Decembrie. Vo...

Toată lumea știe că Andreea Marin a trecut prin diferite situații de-a lungul vieții, atât din punct de vedere sentimental cât și profesional. Chiar și așa, vedeta este mulțumită de realizările sale.

Într-un interviu acordat recent, vedeta de la ”Surprize Surprize” a spus de ce nu au funcționat relațiile ei și a vorbit și despre lucrurile pe care le-a învățat în toți acești ani, prin prisma persoanelor pe care le-a cunoscut.

Te-ar mai interesa: Prezentator TV, diagnosticat cu cancer terminal: C...

Ghinion sau soartă?

Andreea Marin a avut două căsnicii mediatizate. Cea cu Ștefan Bănică Junior și cea de a doua cu Tuncay Ozturk. Ea a mărturisit că toți oamenii alături de care a împărtășit momente frumoase au evoluat alături de ea, dar și ea s-a schimbat la rândul său. Ea a mai povestit că oricum ar fi, ambele situații sunt benefice.

„Am văzut oameni care au evoluat alături de mine, oameni pe care eu i-am schimbat. Așa cum și eu am evoluat alături de altcineva. Te simți bine în ambele situaţii. Când ești inspirație sau ești inspirat. Dar pentru ca relația să existe este necesar ca ambii să aibă curiozitate.

Te-ar mai interesa: Ceai pentru vezica hiperactivă. Nu are nicio contr...

Trebuie să fii mână în mână cu celălalt. Și credința este foarte importantă. Contează foarte mult să ai același crez, să te simți însuflețit de aceleași emoții, de aceleași sentimente. Trebuie să îți dorești același viitor, să fie chimie”, a dezvăluit Andreea Marin, la Canal33.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private