Sari la conținut

Andreea Marin, alimentul cu care a slăbit: Ține loc de pâine

Andreea Marin, una dintre cele mai îndrăgite vedete din România, a declarat recent cum a reușit să slăbească șapte kilograme.

Andreea Marin, alimentul cu care a slăbit: Ține loc de pâine

La cei 47 de ani, vedeta Andreea Marin are o siluetă demnă de invidiat pe care multe femei şi-o doresc. Frumoasa vedetă de televiziune face nenumărate sacrificii pentru sănătate. De exemplu, ea renunțat la un aliment pentru a sta bine la capitolul kilograme.

La fel ca în orice dietă, totul ține de sacrificii, pe care le-a făcut și Andreea Marin pentru a avea o siluetă de invidiat. Și ca în orice dietă, orice aliment la care renunți poate fi înlocuit de un altul mai sănătos.

Cum a reușit Andreea Marin să slăbească?

Vedeta TV povesteşte că ea consumă destul de des caș și nu ar putea să renunțe niciodată la el, deoarece o ajută foarte mult. De altfel, brânza este și cea care a înlocuit pâinea.

Andreea Marin: un caș bun ține loc și de pâine

„Pot renunța la orice, nu există nu se poate. Dar nu aș vrea să renunț la brânză, un caș bun ține loc și de pâine și e pentru mine în capul listei preferințelor”, a mărturisit Andreea Marin, potrivit spynews.ro.

Andreea Marin a mai spus că a renunțat și la dulciuri, pierzând astfel șapte kilograme. Ea consideră că nu există nu se poate și are foarte multă voință să facă orice își propune.

„Nu există nu se poate! M-am lăsat de dulciuri acum o lună şi jumătate şi am pierdut șapte kilograme.

Şi să ştii că, dacă ţi s-ar spune într-o zi, de către un medic, Doamne fereşte, nu ne dorim asta, că ai o problemă de sănătate şi că rezultatul va fi bun doar dacă te laşi de dulciuri, imediat ai putea.

Deci nu există nu se poate, există nu am destulă voinţă să fac asta. E o mare diferenţă”, a continuat ea.

Cum a slăbit Andreea Marin șapte kilograme

Andreea Marin a declarat că a urmat o dietă cu ajutorul unui medic nutriționist și a ajutat-o extrem de mult să slăbească. De la începutul anului a reușit să elimine șapte kilograme.

„Eu am urmat o dietă cu ajutorul unui medic nutriţionist – nu indic nimănui să facă lucrurile de capul lui, după reţete din reviste, din ziare, din vecini, pentru că asta nu e o treabă sănătoasă – şi mi-a venit uimitor de uşor, pentru că doctorul mi-a dat exact ce mi se potriveşte mie şi, culmea, nu mi s-a mai părut greu.

Şi am pierdut şapte kilograme. Acum, la începutul anului ăsta. Şi continui, nu mă las”, a spus vedeta.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: