Sari la conținut

Andreea Marin, declarații neașteptate despre relația cu Adrian Brâncoveanu. Adevăratul motiv pentru care nu se căsătoresc: „Am trecut prin …”

Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Andreea Marin

Andreea Marin, una dintre cele mai iubite și apreciate persoane de televiziune din țară, a făcut o serie de dezvăluire neașteptate, dar extrem de emoționante depre relația sa cu Adrian Brâncoveanu. Deși extrem de discretă în privința vieții personale, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai bine de șase ani.

Într-un interviu acordat recent pentru Antena Stars, citat de Spynews, fosta prezentatoare de la „Surprize, surprize!” și-a deschis sufletul și a vorbit despre modul în care durerea a fost elementul care i-a unit.

Chiar dacă între ei nu a fost dragoste la prima vedere, cunoscuta prezentatoare și-a găsit liniștea în brațele partenerului său și formează un cuplu frumos și discret.

Andreea Marin, dezvăluiri despre relația cu Adrian Brâncoveanu

Atunci când s-au întâlnit, Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu treceau printr-o perioadă dificilă a vieții lor, dar se pare că tocmai aceste momente i-au unit și mai mult decât au crezut vreodată.

„Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut în momente dificile amândoi. Poate că durerea a fost cea care ne-a unit. Nu aveam de unde să știm ce va fi. Ascultându-ne ne-am dat seama că avem multe lucruri în comun.

Mi-am dat seama că avem multe lucruri în comun și viziuni asemănătoare. Ne ajutam reciproc. Suntem potriviți unul pentru celălalt”, a mărturisit Andreea Marin.

dieta andreea marin
sursa foto: antena 3

De ce nu se căsătoresc Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin a fost întotdeauna discretă în ceea ce privește relația cu Adrian Brâncoveanu, însă acum a dezvăluit că nu are în plan căsătoria, cu toate că este convinsă că partenerul său de viață este bărbatul care o face fericită.

„Nu e ceva în care să nu fi crezut vreodată (n.r. – căsătoria). Una e să n-ai o potrivire și să n-ai norocul ăsta și alta e să crezi sau să nu crezi într-o instituție. Cred în treaba asta, dar nu este neapărat necesară la vârsta mea. Am trecut prin multe… nu e o treabă care să țină neapărat legați oamenii.

În ziua de azi, lucrurile sunt altfel decât atunci când erau părinții noștri, bunicii. Ei se luau pentru o viață și era frumos să-i vedem de mână la 70-80 de ani.

În ziua de astăzi, oamenii sunt mult mai orientați spre interese care, în loc să-i unească, uneori îi dezbină. De aceea se întâmplă ce se întâmplă”, a mai susținut vedeta.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel