vineri, august 19, 2022

Andreea Marin, în vârstă de 47 de ani, este printre femeile care se poate laudă cu o siluetă de adolescentă. Aceasta a povestit în cadrul unui interviu cum a reușit să slăbească șapte kilograme în doar o lună. Acesta a apelat la un ingredient minune, ce poate înlocui chiar și pâinea!

Vedeta TV a povestit în cadrul interviului că ea consumă des caș și nu ar putea renunța la acest aliment, care este vital pentru silueta ei.

Te-ar mai interesa: Tot mai mulți copii, afectați de un nou virus. Iat...

„Pot renunța la orice, nu există nu se poate. Dar nu aș vrea să renunț la brânză, un caș bun ține loc și de pâine și e pentru mine în capul listei preferințelor”, a mărturisit jurnalista, potrivit spectacola.ro

ANDREEA MARIN

Cum a slăbit 7 kilograme într-un timp record

”Nu există nu se poate! M-am lăsat de dulciuri acum o lună şi jumătate şi am pierdut șapte kilograme. Şi să ştii că, dacă ţi s-ar spune într-o zi, de către un medic – Doamne fereşte, nu ne dorim asta – că ai o problemă de sănătate şi că rezultatul va fi bun doar dacă te laşi de dulciuri, imediat ai putea. Deci nu există nu se poate, există nu am destulă voinţă să fac asta. E o mare diferenţă”, a declarat Andreea Marin.

Te-ar mai interesa: Monica Pop, revoltată: Unii medici „jefuiesc...

Prezentatoarea TV are foarte multă voință să facă orice își propune. Ea a urmat o dietă cu ajutorul unui medic nutriționist și a ajutat-o extrem de mult să slăbească.

Eu am urmat o dietă cu ajutorul unui medic nutriţionist – nu indic nimănui să facă lucrurile de capul lui, după reţete din reviste, din ziare, din vecini, pentru că asta nu e o treabă sănătoasă – şi mi-a venit uimitor de uşor, pentru că doctorul mi-a dat exact ce mi se potriveşte mie şi, culmea, nu mi s-a mai părut greu. Şi am pierdut 7 kilograme! Acum, la începutul anului ăstuia. Şi continui, nu mă las”, a mai spus vedeta.

Te-ar mai interesa: Planta care vindecă afecțiunile pancresului și aju...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private