sâmbătă, noiembrie 26, 2022

Andreea Marin, la un pas de un gest necugetat: „M-a dus chiar în pragul suicidului…Au fost luni de zile şi a fost cumplit. A fost un efect secundar al unui medicament luat fără indicație!

Andreea Marin, la un pas de un gest necugetat: „M-a dus chiar în pragul suicidului”

Andreea Marin a traversat un episod extrem de dificil, așa cum a dezvăluit chiar Zâna Surprizelor, așa cum mai este cunoscută de când prezenta emisiunea ”Surprize, surprize” de la TVR. Celebra vedetă de televiziune a povestit că a trecut și prin momente mai puțin fericite.

Te-ar mai interesa: Clipe dificile pentru Cristina Șișcanu și Mădălin ...

Vedeta a suferit de depresie din cauza unui supliment alimentar natural pe care l-a luat fără prescripția medicului, din dorința de a mai scădea în greutate.

Depresia, o boală care nu trece de la sine

„A fost o depresie care da, m-a dus chiar în pragul suicidului. Au fost luni de zile şi a fost cumplit. A fost un efect secundar al unui medicament luat fără indicație, de fapt era un supliment, nici măcar un medicament, găsit pe internet. Era un supliment 100% natural dedicat pierderii în greutate. Am luat acea băutură şi am avut chiar eu parte de efecte secundare. Un efect secundar a fost o afecţiune pe care nu am putut-o vindeca decât luând nişte pastile, era o acnee foarte puternică.” relata Andreea Marin.

Te-ar mai interesa: Un mare sfânt sărbătorim sâmbătă, 26 noiembrie! Es...


Depresia este o boală care-ţi întunecă mintea

Vedeta a mai spus că depresia este o boală serioasă care nu trece de la sine, motiv pentru care aceasta a avut nevoie de ajutorul unui psiholog pentru a trece peste acest moment.

„Avea şi un alt efect secundar, depresia. L-am luat şi pe acela! Depresia este o boală care-ţi întunecă mintea, nu mai gândeşti corect. Vrei să pui capăt acelei suferinţe. Eu sunt un om energic, optimist, nu m-ş fi gândit niciodată în sensul acesta. Lipsa somnului te duce la decizii greşite. O tristeţe adâncă şi o furtună interioară, nu mai eşti omul ce ştii că eşti. Această problemă nu trece de la sine. Eu am recunoscut anumite simptome. Aşa am ajuns la psiholog. Refuzam să cred asta. Au existat oameni care comentau. Zâmbetul nu mai era zâmbetul meu, nu mai simţeam entuziasm”, afirma Andreea Marin în urmă cu trei ani.

Te-ar mai interesa: Medic: Viața trăită în presiune nu e plus ci minus...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private