marți, ianuarie 25, 2022

Andreea Marin, mărturie răvășitoare legată de perioada când a fost suspectată de cancer, un diagnostic care dă fiori reci oricui.

Sinceră și deschisă ca întotdeauna, vedeta e conștientă că notorietatea sa o ajută să ajungă la inimile oamenilor și să le transmită informații extrem de utile, care devin exemplu pentru mulți.

Și în cazul de față nu s-a sfiit să vorbească despre această perioadă grea, cunoscută fiind deja lupta sa neîncetată pentru sănătate și stare de bine, atât pentru sine cât și pentru cei din jur.

Te-ar mai interesa: Vrei să slăbeşti? Urmează regulile monahale şi rez...

„Ce m-a convins să mă operez este atenția mea constantă pentru sănătate și dorința de echilibru. Știm foarte bine că fără sănătate nu avem mai nimic. Aveam o problemă și trebuia analizată obiectiv, de un specialist. Am avut norocul să întâlnesc un medic deosebit, de o rară calitate umană. Am căpătat încredere cunoscând mulți pacienți ce au trecut prin mâinile lui și mi-am spus că aici, acasă, vreau să mă operez și eu. Problema mea de sănătate a implicat riscuri, dar Dumnezeu a fost cu mâna pe umărul meu și îi mulțumesc. A existat chiar și riscul extrem de incomod al unui răspuns nefavorabil în urma biopsiei realizate în timpul operației, dar mă bucur nespus că sunt sănătoasă astăzi, recuperarea merge bine, am scăpat de disconfortul de zi cu zi din zona cervicală, am reînceput să merg la antrenamentele de sport și mă simt din ce în ce mai bine”, a povestit Andreea Marin pentru click.ro.

Te-ar mai interesa: Planta care poate „reduce semnificativ” zahărul di...

„Am trecut printr-o biopsie. Am fost unul dintre pacienţii norocoşi. Am avut doar de extirpat ceva. Alţii nu sunt aşa norocoşi. Eu sunt un om puternic, mă ştiţi doar, dar aşa e, aşteptarea te omoară. E greu de descris în cuvinte ce simţi în acele momente, până vine rezultatul. Mi-au scos doi pumni de celule crescute haotic pe corpul meu. 800 de grame de tumoră. Aveam cocoaşa aceea în spate, care crescuse din senin”, a mai spus Andreea Marin.

Te-ar mai interesa: Predicția lui Bill Gates, pentru omenire. Ce ne aș...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private