miercuri, septembrie 28, 2022

Cântăreața de muzică populară, Angela Rusu a vorbit în cadrul unei emisiuni TV despre cel mai greu moment din viața ei. Din cauza unui tratament greșit primit din partea medicilor din Statele Unite, aceasta a fost cât pe ce să ajungă în scaunul cu rotile.

„Din cauza oboselii, a epuizării, am făcut o sincopă. Am leșinat în aeroport, eram în Sacramento. Mă aflam în turneu. Pur și simplu, corpul meu a cedat. Marius a trebuit să vină după mine în America, pentru că nu am mai putut să vin singură acasă.

Te-ar mai interesa: Unde doare colonul și de ce apare durerea. Atenție...

În America mi s-a pus un diagnostic foarte grav. Nu a fost corect. Am fost în Turcia până la urmă. Acolo am făcut toate investigațiile și nu s-a adeverit.

Am luat medicamentele care mi s-au prescris și eram ca semi-paralizată. Când am ajuns în Turcia, medicul mi-a spus: dacă continuam să iau acele medicamente încă două luni ajungeam în scaun cu rotile, irecuperabilă.

Vreau să spun pe această cale oamenilor, dacă li se pune un diagnostic grav să ceară și a doua, a treia opinie. Eu eram foarte grav, medicamentele mi-au atacat creierul”, a povestit cântăreața, în emisiunea „La Măruță” de la PRO TV.

Te-ar mai interesa: A apărut toată filmarea cu bătaia dintre Anamaria ...

Angela Rusu a povestit că soțul ei, Marius, i-a stat mereu alături și i-a spus că nu o părăsește nici dacă ar fi într-un scaun cu rotile.

„A zis că nu mă părăsește, chiar dacă aș fi într-un scaun cu rotile”, a spus ea.

Mai mult, Angela Rusu a mai spus că: „foarte mulți artiști iau multe antidepresive, nu rezistă. Este un sacrificiu foarte mare. Fără medicamente nu ai cum să reziști”.

Te-ar mai interesa: Trigliceride crescute: semne de avertizare care ap...

Deși aparent o veste minunată, Angela Rusu s-a confrontut și cu o depresie post-natală îngrozitoare

Celebra cântăreață a devenit mamă pentru a treia oară la vârsta de 46 de ani, iar acest moment a coincis cu o despresie destul de serioasă pentru care artista a avut nevoie de ajutor specializat.

„A fost foarte greu, pentru că vorbim despre depresia postnatală pe care am avut-o. La mine problemele au început cu două luni înainte să nasc. Am început să am insomnii, mă simțeam foarte rău, nu mă regăseam nicicum. A fost o sarcină ușoară, din punctul de vedere a sănătății, dar începeam să am tot felul de gânduri. Medicii se așteptau să nasc mai repede, să nu duc sarcina până la capăt și una peste alta au dat într-o depresie”, a declarat Angela Rusu, în urmă cu câteva luni, tot la PRO TV.

Te-ar mai interesa: Bei cafeaua fierbinte? Ai grijă, iată care sunt ri...

„După ce am ajuns acasă cu fetița, de la spital, pentru că în spital am fost ok, mi-am dorit-o mult pe Măriuca pentru care am făcut 4 fertilizări in vitro, dar când am ajuns acasă m-a apucat o panică generală. Parcă nu mai știam să fac nimic. M-am simțit ca într-o colivie și parcă se termina lumea, nu mai aveam libertatea pe care o aveam înainte, mă gândeam că orice lucru mă depășește. La prima băiță am avut niște emoții, am sunat-o pe fata mea să o întreb. Plângeam foarte mult, mă simțeam inutilă.

Te-ar mai interesa: Un virus extrem de comun ar putea ucide cancerul. ...

Am pus și câteva kilograme în plus, adică 22, și vedeam cum arăt și nu mă simțeam bine. Nu mai aveam putere, nu a fost deloc ușor. Am ajuns la un moment dat în situația în care aveam impresia că nu-mi mai pasă de cea mică”, a mai spus Angela Rusu.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private