marți, septembrie 28, 2021

Antiviralul românesc 100% natural. Toți cei care au fost răciți cel puțin o dată în viață știu cât de supărătoare sunt simptomele care nu te lasă să-ți desfășori activitățile zilnice. 

Copii, tineri,

adulți, bunici, toți doresc să scape rapid de infecțiile virale. Plantele medicinale ne-au dovedit, de-a lungul timpului, că reprezintă  o alternativă eficientă de tratament, fără efecte secundare.

În cazul virozelor respiratorii, asocierea mai multor plante medicinale cu acțiune puternică antivirală, antiinflamatorie și antifebrilă  s-a concretizat în  remediul natural Biosept capsule. Acesta conține frunze de măslin, lichen de piatră, muguri de plop, scoarță de salcie și cuișoare. Aceste plante au fost folosite din cele mai vechi timpuri pentru tratarea răcelilor, datorită proprietăților antivirale

și antiinflamatorii, acțiunea acestora fiind demonstrată ulterior de studii științifice.

Biosept capsule și-a dovedit eficiența în procent de peste 90% din cazuri în tratarea infecțiilor de căi respiratorii superioare de natură virală.

Acțiunea antivirală a plantelor din compoziția Biosept capsule împiedică dezvoltarea virusurilor inhibând replicarea lor, iar efectul intens antiinflamator conduce la reducerea febrei, a disconfortului resimțit și a cefaleei. 

Antiviralul românesc 100% natural

Biosept conține doar plante de calitate superioară, prelucrate după tehnologii moderne

ce asigură o extracție maximă a principiilor active.                      

Frunzele de măslin, prin substanțele active pe care le conțin, au capacitatea de a penetra direct celulele infectate și de a opri replicarea (înmulțirea) virală, de asemenea stimulează imunitatea; au și acțiune  antiinflamatorie.

Scoarța de salcie și mugurii de plop au efect antiinflamator puternic, febrifug, sudorific și antialgic. 

Lichenul de piatră este  antiinflamator și antiviral.

Cuișoarele au acțiune antivirală și antiinflamatorie datorită eugenolului din compoziție.

Pentru a nu afecta flora

intestinală și a proteja imunitatea deja scazută, recomandăm administrarea Biosept capsule încă de la primele semne de raceală.

Biosept capsule se recomandă în infecții respiratorii de tip viral însoțite de rinoree, cefalee, odinofagie.

Spre deosebire de alte medicamente, administrarea produsului Biosept capsule de la primele semne de viroză respiratorie, reduce intensitatea simptomelor și pacientul își poate continua activitatea zilnică neîntrerupt.

Respectând modul de administrare, în 3 zile se ameliorează simptomatologia și în 5-7 zile se remite complet tabloul clinic de viroză.

În cazurile severe monitorizate, după maxim 10 zile, s-a constatat remiterea completă a simptomatologiei. 

Nu provoacă reacții adverse sau efecte secundare, leziuni gastrice chiar și în cazul administrării repetate.

Mod de aministrare:

Copii 6-12 ani: se recomandă în primele 3 zile de la debut câte 1 capsulă de 3 ori pe zi, apoi se continuă cu 1 capsulă de 2 ori pe zi, cu minim 30 de minute înainte de masă

Pentru copiii care nu agreaza înghițirea capsulei, se poate goli conținutul acesteia într-o linguriță de miere, se omogenizează și se administrează ca atare. Fiind doar pulberi naturale din plante, acest tip de administrare este sigur și eficient.

Copii peste 12 ani şi adulţi:  se recomandă în primele 3 zile de la debut câte 2 capsule de 3 ori pe zi, apoi se continuă cu 1 capsulă de 3 ori pe zi, cu minim 30 de minute înainte de masă

Durata unei cure este de 7 zile. La nevoie cura se poate continua încă 10 zile cu 1 capsulă de 3 ori pe zi.

Ultimele stiri