Sari la conținut

Antonia – probleme de sănătate. Alex Velea a rupt tăcerea și a mărturist suferința care-i macină sufletul

Din cuprinsul articolului

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Acești au împreună doi băieței, Dominic și Achim, dar și o fetiță Maya, din prima căsătorie a Antoniei.

Antonia și Alex Velea sunt împreună de aproape 10 ani, iar venirea pe lume a celor doi băieței le-a întărit și mai mult relația de iubire.

Deși Alex Velea și-ar dori și mai mai mulți copii, Antonia se confrută cu probleme de sănătate ce o împiedică să rămână din nou însărcinată.

„Eu îmi mai doresc copii, dar deja după trei cezariene, are și RH-ul negativ…Nici grupa sangvină nu îi mai permite să mai aibă alt copil, dar și dacă ar rămâne însărcinată ar exista posibilitatea să fie niște probleme. Mie mi-ar fi plăcut să avem mai mulți, să avem o familie mare.Am fi avut nevoie de mai mulți bani, pentru că noi ne dorim mult să investim în educația lor, ne dorim să aibă toate lucrurile pe care noi nu le-am avut. Toate astea costă.”, a declarat Alex Velea la emisiunea Detectorul de minciuni.

Alex Velea și relația cu Antonia

Antonia este considerată a fi una dintre cele mai frumoase femei din România și nu puțini bărbați râvnesc la frumoasa șatenă. Cu toate acestea, Alex Velea a mărturist că relația lor este un sănătoasă, bazată pe încredere reciprocă și lipsa geloziei. Baza relației lor este iubirea și respectul.

„Nu sunt gelos pe Antonia. Am învățat să nu fiu, pentru că la cât e de frumoasă, aș fi înnebunit.Am încredere maximă în ea, cum e valabil și reciproc, pur și simplu avem o relație normală. Anul ăsta facem 10 ani de când suntem împreună. La sfârșitul anul 2012 am lăsat frâu liber emoțiilor și ne-am îndrăgostit. Nu o urmăresc, nu am aptitudini din astea de stalker. Nu îi caut în telefon, eu îi las telefonul. Nu am temeri de genul ăsta. Nici ea nu e geloasă, nu i-am dat motive. Știe cât o iubesc, cât o respect, nu avem genul ăsta de probleme. Sunt conștient că bărbații o doresc și pentru mine o să rămână tânără și frumoasă toată viața’, a mărturisit Alex Velea, în emisiunea online theXclusive.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel