duminică, iunie 26, 2022

Antonia, considerată una dintre cele mai frumoase femei din țara noastră, și-a luat prin surprindere fanii încă de la prima oră a dimineții. Aceasta a împărtășit fanilor chiar cu ea din cadrul unei unități spitalicești private unde era sub perfuzie.

Antonia este una dintre cele mai cunoscute nume ale industriei muzicale românești. Atenția de cere beneficiază din partea fanilor și faptul că viața sa este întotdeauna supusă opiniei publice are un impact important asupra Antoniei.

Te-ar mai interesa: Previziuni RUNE 27-3 Iunie. Voropchievici: Totul e...

Artista recunoaște că se confruntă cu stresul și că ultimele sale analize nu au fost foarte bune. Din cauza presiunii căreia este supusă și a sarcinilor pe care trebuie să le îndeplinească zilnic, vârsta biologică a Antoniei este cea de 69 de ani, conform propriilor spuse.

„De curând, am făcut nişte analize şi, din cauza stresului, vârsta mea biologică este de 69 de ani. Aşa că trebuie să muncesc mult cu mine să mă echilibrez, să nu mă mai stresez, să cobor această vârstă”, a declarat Antonia pentru OK! Magazine.

Frumoasa artistă știe exact care este sursa problemelor. De când au venit pe lume băieții, programul ei de somn s-a redus drastic, e mereu pe drumuri pentru a duce la capăt priectele în care este implicată, iar ultimii doi ani de pandemie n-au ajutat deloc.

Te-ar mai interesa: Să fie vorba de un semn divin? Șeful Bisericii Ort...

Pentru a combate efectele stresului de zi cu zi și a oferi organismului doza de energie de care are dovadă, Antonia aplează la medici și la clinicile de specialitate. Antonia a distribuit o imagine în care apare pe perfuzii. Nu este cazul să vă îngrijorați! Nu este vorba despre o problemă de o problemă de sănătate pe care Antonia o tratează, ci doar un cocktail de vitamine pe care și-l administrează pentru un boost de energie!

Te-ar mai interesa: Drama Mirelei Vaida. A trecut prin momente cumplit...

Perfuziile cu vitamine, ultimul trend printre vedete

Perfuziile cu vitamine sunt ultima modă printre vedete, în ceea ce privește grija față de propria persoane. Mai multe persoane publice din România și-au făcut deja un obicei din a-și administra intravenos un cocktail de vitamine, despre care se spune că ar face minuni nu numai pentru organism, dar și pentru piele.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private