duminică, iunie 4, 2023

Cum arată acum fosta soție a lui Alex Velea! Ana a ajuns de nerecunoscut, ba chiar se pare că i-a priit divorțul, pentru că arată mai bine ca niciodată.

S-a speculat că motivul care a stat la baza separării celor doi ar fi fost slăbiciunea lui Alex Velea pentru Antonia.

După despărțirea de fostul soț, care a avut loc în 2014, Ana Maria a revenit la numele ei de fată, Ana- Maria Mircea.

Te-ar mai interesa: Un nou studiu arată care este principala cauză a s...

Alex Velea a declarat că nu se mai regăsea în fosta relație, care oricum nu mai funcționa, iar Antonia, actuala sa parteneră e viață, i-a oferit tot ce își dorea… o familie.

“Acum câţiva ani am avut o perioadă în care nu mă regăseam, când eram căsătorit cu Ana, de aceea nu a funcţionat căsnicia. Nu eram Alex Velea pe care l-au crescut părinţii mei.

S-a întâmplat înainte să o cunosc pe Antonia. Nici cu familia mea nu vorbeam, că nu mă simţeam eu mândru. Îmi doream o familie de care nu aveam parte, am format-o alături de Antonia, ea mi-a dat ceea ce mi-am dorit”, a povestit Velea.

Te-ar mai interesa: O lingură luată zilnic din acest produs poate redu...

Deși a suferit enorm în urma divorțului, fosta sotie a lui Alex Velea s-a reinventat si arata mai bine ca niciodata. Ana este medic psihiatru și a cochetat și cu modelingul, din care a câștigat sume frumușele.

CE S-A ALES DE FOSTA SOȚIE A LUI ALEX VELEA! ANA A PĂRĂSIT DEFINITIV ROMÂNIA

Ana şi-a finalizat studiile la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”, specializarea Psihiatrie, pe care a absolvit-o în 2016. Şi-a deschis un cabinet de psihiatrie în Bucureşti, unde oferea consultaţii.

Te-ar mai interesa: Transpirații nocturne: 7 motive pentru care ați pu...

Anul trecut, însă, ea a luat decizia de a pleca din România şi a plecat în Marea Britanie, acolo unde locuiesc fraţii ei, potrivit Wowbiz.ro.

Ana şi-a găsit imediat de lucru în Marea Britanie. Tânăra le-a spus amicilor săi că este medic la National Health Service (NHS), serviciul național de sănătate englez, care este unul dintre cele patru sisteme naționale de sănătate finanțate public în Regatul Unit. Fosta soţie a artistului şi-a schimbat şi look-ul, a optat pentru şuviţe în stil afro.

Te-ar mai interesa: „Cele mai nesănătoase produse” pe care ar fi bine ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private