miercuri, noiembrie 30, 2022

 Antrenează-ți mintea cu Dan Negru. Charismaticul maestru de ceremonii al emisiunii, se implică direct să-i ajute pe români să-și exerseze mintea. Este vorba despre un joc TV. Vedeta de televiziune spune că „e o decizie curajoasă pentru că jocurile care antreneaza mintea au cam fost neglijate de televiziuni”.

Antrenează-ți mintea! Dan Negru se implică direct: „Jocurile care antreneaza mintea au cam fost neglijate”

Formatul original al emisiunii este unul internaţional, “Think”, şi a fost produs în Turcia. A fost difuzat în tări precum Polonia şi Slovenia, iar acum a venit rândul românilor să se bucure de un concurs foarte accesibil şi antrenant, pentru toată familia.

Te-ar mai interesa: Când știi că durerea în gât este gravă? 4 semne de...

Fiecare editie a emisiunii „Jocul cuvintelor” va aduce în „ring” concurenţi dornici să-şi testeze aptitudinile, să-şi înfrângă emoţiile şi, cel mai important, să ghicească acele cuvinte corecte, în urma definiţiilor oferite de Dan Negru. Fiecare dintre concurenţi va avea un timp limită la dispoziţie pentru a oferi soluţia, iar cuvintele identificate corect vor atrage importante premii în bani.

Cum te poț lansa în „Jocul cuvintelor”?

Concurenţii acestui quiz show, cât şi telespectatorii, din confortul din faţa micului ecran, se pot lansa în „Jocul cuvintelor”. Un vocabular exersat, proprietatea termenilor şi uşurinţa de a face conexiuni corecte sunt acele ingrediente care oferă oricui şansa găsirii cuvantului potrivit. Pentru că Dan Negru da definiţia, iar concurenţii găsesc soluţia!

Te-ar mai interesa: Alertă sanitară! Pericol mortal în coaja unei bana...

Publicul a fost deja antrenat în aflarea numelui emisiunii, printr-o provocare lansată de Dan Negru atât pe micul ecran, cât şi în mediul online, pe pagina de Instagram @kanaldromania. Două definiţii i-au condus pe cei mai mulţi dintre urmăritorii Kanal D şi ai proprietăţilor oficiale ale staţiei către soluţia corectă, “Jocul cuvintelor”, aceştia aflând astfel numele show-ului atât de aşteptat.

Te-ar mai interesa: Peste 70.000 de ore de consiliere psihologică pent...

Dan Negru:<Jocul cuvintelor> e o decizie curajoasă

„Aducerea în grila Kanal D a emisiunii <Jocul cuvintelor> e o decizie curajoasă pentru că jocurile care antreneaza mintea au cam fost neglijate de televiziuni. Noi nu doar că-i arătăm pe oamenii isteţi, dar îi şi premiem. Pentru o minte sănătoasă, vă recomand să consumaţi <Jocul cuvintelor>”, a spus Dan Negru.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private