duminică, ianuarie 23, 2022

Anul nou chinezesc a început la 16 februarie 2018 și este un an care ne rezervă multe surprize. Nu este un an al culegerii roadelor, ci o perioadă de consolidare a bazelor deja puse în anul trecut. Este o etapă ideală de a obține succesul în urma semințelor deja plantate.

Cei care își doresc să își schimbe serviciul e bine să adopte o atitudine docilă, de învățare și ascultare, nu să reacționeze după primul impuls. Altfel, e posibil să nu ia cea mai înțeleaptă decizie.

Te-ar mai interesa: HOROSCOPUL RUNELOR 24 -30 ianuarie 2021. Pe aceast...

Vor avea rezultate excelente cei care sunt cerebrali și care așteaptă, cu răbdare, să obțină cele mai bune rezultate.

Nu este un an în care să fiți impulsivi sau impetuoși, gândiți-vă bine și la toate aspectele, înainte de a face schimbări de serviciu, de domiciliu sau în oricare aspect care semnifică o schimbare majoră. Chiar și pe plan personal, gândiți-vă extrem de serios înainte de a lua o decizie majoră.

Veți putea evolua doar dacă veți lua fiecare pas în serios, întâi terminați ce ați început și abia după gândiți-vă la o altă sarcină.

Anul cu două elemente de pământ oferă multe oportunități, doar că mijloacele de realizare sunt puține. Pentru a avea succes, va fi nevoie de efort susținut și de mult noroc, așa că nu așteptați rezultate rapide.

Te-ar mai interesa: Consumul acestor alimente zi de zi te vor UCIDE în...

Acest an vine cu câteva beneficii pentru cei născuți în semnele Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Oaie, Maimuță, Cocoș și Câine, doar dacă vor avea claritate și viziune pentru a profita de auspiciile acestui an.

A doua jumătate a anului este mai ofertantă decât prima. Cei care au avut răbdare și au muncit mult vor avea rezultate spectaculoase. Sfârșitul anului va fi mult mai bine aspectat.

Te-ar mai interesa: STUDIU: Infecțiile ușoare cu COVID-19 pot duce la ...

Cei mai încercați vor fi Șobolanul și Mistrețul, auspiciile nu le sunt favorabile. De asemenea, nu este un an bun pentru investiții, nu e o idee bună să vă luați casă nouă anul acesta.

Bărbații vor avea succes deosebit în lunile august și septembrie la capitolele bani și faimă, este indicat ca bărbații să poate mai mult aur anul acesta, întrucât elementul Metal este cheia pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate.

Te-ar mai interesa: Omicron, gripă, alergii: cum poți face diferența d...

Care sunt previziunile pentru fiecare semn în parte

Șobolanul trebuie să se adapteze. Vă va lipsi încrederea și va trebui să munciți mult pentru tot ce vă propuneți.

Bivolul va avea energie, aveți potențial pentru succes, veți deveni ținta unor bârfe și veți fi foarte irascibil, așa că grijă mare, încercați să vă înfrânați furiile.

Tigrul va avea vitalitate și multă încredere în sine, pe care e bine totuși să o stăpâniți, întrucât veți avea de-a face cu câteva stele nenorocoase, care vă pot pune piedici în drumul dv. spre succes.

Te-ar mai interesa: Avertisment privind suplimentele: Trei pastile car...

Iepurele are motive să zâmbească anul acesta! Veți culege roadele muncii susținute, depuse în anii trecuți, asta fiindcă aveți mult noroc în acest an.

Profitați de toate oportunitățile care vi se vor ivi anul acesta! Aveți totuși grijă la oamenii fățarnici și la … hoți. Steaua Furturilor își va face apariția. Chiar dacă aveți energie bună, nu analizați prea mult o oportunitate, ca să nu vă irosiți norocul adus de Câine, prietenul dv. secret.

Dragonul. Nu aveți o energie prea bună anul acesta, întrucât zodia Dragon este în conflict cu zodia Câinelui. Așadar fiți atenți la decizii, nu vă grăbiți și cântăriți toate deciziile.

Șarpele este vedeta incontestabilă a acestui an. Veți avea parte de relații bune, noroc în carieră și în viața privată. Sunteți zodia care poate avea un succes fabulos în anul Câinelui.

Calul este a doua zodie favorizată a anului, după Șarpe. Va scăpa de dependența de alții, pe care o dezvoltase în anii precedenți, va avea noroc, succes și va pluti în acest an.

Oaia va beneficia mult de pe urma anului Câinelui. Cu multe oportunități și binecuvântări, ambițioasa oiță poate ajunge departe anul acesta. E bine să aibă mare grijă la sănătate, să își facă analizele chiar dacă nu o doare nimic și să evite locurile de durere, cum ar fi spitalele sau cimitirele.

Maimuța se va bucura de o energie progresivă anul acesta, dar norocul se va manifesta doar dacă veți depune mari eforturi.

Cocoșul este pe val, va beneficia de un succes nesperat, lucrurile vi se vor așeza frumos anul acesta. Bucuriile le veți avea de pe urma împlinirilor aduse de carieră, mai puțin de viața personală.

Câinele. Este anul vostru, dar nu aveți o stare de spirit foarte bună. Așteptați-vă la o serie de evenimente pozitive, este anul în care trebuie să vă lăsați purtat de val și să întâmpinați norocul și oportunitățile care vă vor ieși în cale anul acesta.

Mistrețul, asemeni câinelui, va beneficia de energia anului, dacă se va lăsa purtat de evenimente. Însă de fiecare dată când ceva nu va ieși cum vă doriți, veți fi foarte demoralizat. Nu veți avea o stare bună de spirit. În ciuda acestor gânduri, nu vă autosabotați și încercați să nu vă transformați în cel mai aprig dușman al dumneavoastră.

Așadar, până în februarie 2019, traversăm o perioadă foarte interesantă, de echilibrare. Puneți în ordine tot ce este răvășit și nelalocul său.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private