marți, august 16, 2022

Mai ușor să previi. Află 5 reguli FENG SHUI pentru SĂNĂTATE

Te-ai întrebat vreodată cât de importante sunt ritualurile vechi și de ce înțelepții sunt apreciați?

Dincolo de simbolurile artei Feng Shui și de podoabele pe care le mai luăm ca suvenir de amintire… din diverse locuri, Feng Shui are niște reguli care ne pot ajuta.

Din bătrâni, se spune că, atunci când credem în ceva, ORICE, ajută. Unii cred în acatistele de la biserici, alții în iconițe și brățări transformate în talismane.

Te-ar mai interesa: Semne de alarmă că poți face cancer hepatic! Exper...

Ei bine, dacă ei cred cu tărie în așa ceva, poate că acea energie ajută… Așa și cu Feng Shui și ale sale reguli.

Potrivit maestrei Feng Shui Lillian Too, Chi-ul exterior ne face mediul sănătos. Cel interior ne face pe noi sănătoşi, de aceea este important să avem grijă de ambele tipuri de Chi.

În tradiţia chineză se spune că a avea prosperitate şi bogăţie, fără a fi sănătos este degeaba… Este chiar un eșec. Mai mult decât atât, acest lucru înseamnă a avea bogății de care nu poți să te bucuri.

Au mai fost cazuri, multe și celebre, de oameni putred de bogați, dar care nu avut sănătate. Nu se cumpără…

Te-ar mai interesa: Obiceiul care îți afectează sănătatea inimii și a ...

Așadar, ce-ar fi să înțelegem și să urmăm câteva reguli ale chinezilor? NU degeaba sunt aceștia longevivi, ca și japonezii, de altfel.

Dar și la japonezi, vorbim de ZEN.

Ei bine, care este cel mai important aspect pentru o viață sănătoasă? Păi odihna ar cam fi! Știu ei chinezii ce știu. Studiile arată că lipsa odihnei și insomnia reprezintă risc de boli grave. Se poate ajunge la AVC, infarct…

Te-ar mai interesa: Vestea tristă a zilei! O îndrăgită actriță a murit...

Așadar, iată regula de bază!

Amenajează-ți dormitorul după regulile Feng Shui

Ei bine, locul unde ne odihnim trebuie să fie perfect. Dormitorul trebuie tratat cu mare grijă și atenție și, decât să-l încărcăm cu multe obiecte care aduc și alte energii decât cea benefică, mai bine nu amplasăm nimic.

Mai pe minimalism, așa, cât se poate! Ca la japonezi, că ei au inventat stilul…

Deși dormitorul este locul în care ne odihnim și trebuie să fie încărcat de energie Yin, într-un dormitor sănătos trebuie să se simtă prezența energiei Yang.

Te-ar mai interesa: Autovindecare prin puterea gândurilor. Constantin ...

Ce poate fi mai benefic și mai energizant decât o iluminare difuză a încăperii? A, exclus televizorul! Nu are ce căuta în dormitor.

Poți amplasa câteva surse mici de lumină de culoare roșie. De ce? Pentru că are un efect puternic Yang, unul dintre principiile de bază pentru sănătate.

Ca să adormi mai repede, FĂRĂ TELEVIZOR, TELEFON, LAPTOP, TABLETĂ, ia o CARTE și citește! După 2-3 pagini, te ia somnul.

Te-ar mai interesa: Acesta este cel mai puternic ANTIBIOTIC! Are propr...

Direcția pentru sănătate ta după numărul KUA personal

Fiecărui sector al spațiului în care locuim îi corespunde un anumit tip de noroc. În funcție de numărul Kua personal, fiecare dintre noi are o direcție care îi favorizează sănătatea.

Pentru a te bucura de o sănătate de fier, fă tot posibilul ca dormitorul tău să fie amplasat în sectorul Tien-yi. Dacă acest lucru nu este posibil, dormi cu capul îndreptat către o direcție Tien Yi.

O alternativă la cele două variante este ca ușa dormitorului să dea către o direcție Tien-yi. Nu este obligatoriu ca dormitorul să îndeplinească toate cele trei condiții, ci măcar una dintre ele.

Wu Lou pentru o sănătate MAXIMĂ

Un alt simbol al sănătății este renumitul dovlecel chinezesc sau Wu Lou. Conform tradiției chineze, acesta reunește cerul și pământul și este un puternic activator al energiilor care sporesc sănătatea.

poate fi găsit foarte ușor în magazinele cu simboluri Feng Shui și are un apect plăcut ochiului, confecționat din lemn sau din metal, astfel încât, conform recomandărilor, poate fi amplasat foarte bine pe noptiere, de o parte și de alta a patului din dormitor.

Wu Lou este și un puternic remediu împotriva energiilor negative, prin urmare, puteți să-l amplasați cu încredere în spațiul intim, cum ar fi dormitorul.

Întărește-ți sănătatea cu …PIERSICI

În China, piersica este un alt simbol important al sănătății și longevității, prin urmare aceasta este prezentă adesea pe obiecte ceramice, în picturi, sculpturi etc.

Prezența în casă a acestui simbol Feng Shui îi protejează pe membrii familiei de boli și afecțiuni și crează energia necesară amplificării sănătății.

De asemenea, pentru a fi sănătoși, mănâncă multe piersici. Sunt și bogate în minerale și vitamine, au conținut mare de apă. Este și sezonul lor.

Consumă-le în stare proaspătă pe cât posibil, se pierd vitamine prin fierbere sau altă prelucrare termică.

Cât de mult te ajută bambusul

Este deja cunoscut că bambusul este unul dintre cele mai populare simboluri Feng Shui. Bambusul este foarte bun pentru sănătate, dar și pentru prosperitate.

Se recomandă să-l avem în casă, pe birou, la birou… și pentru a atrage banii.

De altfel, se spune că bambusul este benefic datorită prezenței în compoziția lui a celor 5 elemente Feng Shui.

Este o plantă pe care o poți găsi foarte ușor și tot atât de ușor o poți îngriji.

Acest simbol Feng Shui este frumos drept cadou persoanelor dragi, chiar și acelor persoanei care sunt sceptice în tot ce înseamnă Feng Shui și regulile sale.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private