joi, mai 19, 2022

Anunț cutremurător! Regina Elisabeta a Marii Britanii mai are o ultimă dorință în calitate de monarh. La împlinirea a 70 de ani de domnie, regina Elisabeta a Marii Britanii a transmis care este ultima ei dorință.

Anunț cutremurător! Ultimul plan al reginei în calitate de monarh. „Este dorința mea sinceră ca…”

Duminică, 6 februarie, regina Elisabeta a Marii Britanii, a devenit primul monarh din istoria Marii Britanii care a ajuns la Jubileul de Platină. Astfel, cel mai longeviv monarh din istorie a împlinit astăzi 70 de ani de domnie.

Te-ar mai interesa: Horoscop 19 mai 2022. Daniela Simulescu: Ne vom gă...

Cu ocazia acestui eveniment, regina Elisabeta a transmis care este ultima ei „dorința ei sinceră”. Aceasta dorește ca ducesa de Cornwall, Camilla, să fie cunoscută sub numele de regina consort atunci când prințul Charles va deveni rege, potrivit BBC.

La aflarea acestei vești, prințul de Wales și Ducesa de Cornwall au fost „emoționați și onorați”. Mesajul reginei, care marchează accederea sa la tron în 1952, abordează direct problema nerezolvată a viitorului titlu al ducesei de Cornwall.

Cine va deveni regină consort a Marii Britanii?

„Este dorința mea sinceră ca, atunci când va veni acel moment, Camilla să fie cunoscută sub numele de Regina Consort”, a spus Regina Elisabeta.

Te-ar mai interesa: 4 tipuri de alimente pentru susținerea memoriei...

„Regina consoartă” se referă la soția unui rege domnitor și ar însemna Regina Camilla ca viitor titlu al acesteia. Pentru consorturile masculine ale unui monarh, practica a fost diferită, cum ar fi prințul Philip sau soțul reginei Victoria, prințul Albert, care au devenit „prinț consort” și nu rege.

Precedentul obișnuit ar fi fost ca Camilla să devină automat regină atunci când Charles ar fi fost rege, dar din cauza incertitudinii privind opinia publică s-a sugerat că nu va fi cazul. Charles și Camilla erau ieșiți din alte căsnicii atunci când s-au căsătorit în 2005, în cadrul unei căsătorii civile.

Te-ar mai interesa: Secrete pe care nu trebuie să le spui. Bioenergote...

Charles fusese căsătorit anterior cu prințesa Diana, dar au divorțat în 1996, cu un an înainte ca aceasta să moară într-un accident de mașină la Paris. Intervenția reginei înseamnă că orice obstacol în calea devenirii Camilei ca regină este puțin probabil, deschizând calea pentru ca ea să aibă un rol regal cu drepturi depline alături de Charles.

Sprijinul personal al reginei vine după anunțul făcut de aceasta de Anul Nou, conform căruia Camilla va deveni membră a Ordinului Jartierei – cel mai înalt ordin cavaleresc. Camilla, în vârstă de 74 de ani, s-a implicat din ce în ce mai mult în promovarea propriilor cauze și interese, inclusiv în organizații de caritate care sprijină victimele abuzurilor domestice.

Te-ar mai interesa: Este obligatoriu să mănânci acest aliment. Nici nu...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private