joi, august 11, 2022

Pentru a dobândi protecție împotriva coronavirusului, specialiștii recomandă imunizarea cu dozele suplimentare, mai ales în cazul persoanelor vulnerabile. Coreea de Sud va administra a patra doză până la sfârșitul lunii.

Specialiștii sunt de părere că dozele suplimentare vor ajuta să menținem imunitatea obținută. Aceste doze sunt esențiale mai ales în cazul persoanelor vulnerabile, care suferă de anumite afecțiuni preexistente.

Te-ar mai interesa: Îngropat de viu la o petrecere. Cum a reușit să sc...

Aceste boli cresc riscul de a dezvolta forme grave de COVID, făcând dozele suplimentare principalul mod de protecție.

Coreea de Sud administrează a patra doză de vaccin

Coreea de Sud va începe să administreze a patra doză de vaccinuri împotriva COVID-19 până la sfârșitul lunii februarie și va furniza milioane de kituri suplimentare de testare la domiciliu, pe fondul creșterii infecțiilor cu Omicron, au confirmat autoritățile.

Valul de Omicron a dus cazurile zilnice la cifre record, dar vaccinarea masivă, cu primele doze de rapel primite de peste 57% din populația de 52 de milioane, a contribuit la limitarea deceselor și a infecțiilor grave.

Te-ar mai interesa: Cum depozităm corect mâncarea în frigider: Dacă fa...

Grupurile cu risc ridicat vor fi primele care vor primi a patra doză, de fapt o a doua doză de rapel, a declarat ministrul sănătății, Kwon Deok-cheol. „Plănuim să administrăm a patra injecție celor care locuiesc în case de bătrâni și unități de îngrijire și altora cu imunitate scăzută, după o creștere recentă a infecțiilor în rândul persoanelor cu vârsta de 60 de ani sau mai mult”, a spus el, potrivit Reuters.

Te-ar mai interesa: Ce este bine să dăm de pomană de Sfânta Maria Mare...

Cel puțin 44,22 milioane de oameni sau 86,2% din populație, sunt considerați complet vaccinați. Cele 54.619 de cazuri noi de duminică au dus numărul infecțiilor la 1.405.246, conform datelor de la Agenția Coreeană pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (KDCA).

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private