Sari la conținut

Anunț înfiorător despre Dana Roba. Verdictul crunt al medicilor: “Din păcate, șansele ca pacienta să…”

Foto: evz

Dana Roba a fost supusă unei intervenții chirurgicale pe creier după ce ar fi fost atacată cu un ciocan de către soțul ei, Daniel Balaciu.

Acum trei zile, Dana Roba, fosta parteneră a lui Nicolae Guță, acum make-up artist, a ajuns din nou în vizorul presei. S-a aflat că femeia a fost dusă de urgență la spital după ce soțul ei a lovit-o cu un ciocan în timp ce dormea. Până în prezent, nimeni nu a confirmat aceste zvonuri, dar cert este că vedeta a fost operată pe creier timp de 9 ore în urma loviturilor.

Șansele să rămână o legumă sunt uriașe

Conform unor surse ale CANCAN.ro, starea femeii este gravă și, potrivit spuselor medicilor, șansele ca aceasta să rămână cu sechele grave sau chiar să devină o legumă sunt extrem de mari.

“Este într-o comă ușoară, indusă prin analgosedare. Creierul trebuie să fie în repaos total după o asemenea traumă, după o operație de nouă ore. Din păcate, șansele ca pacienta să se recupereze total sunt infime. Este o minune și că mai este în viață. Ar fi o minune și dacă ar mai putea să meargă, să vorbească, să aibă o viață cât de cât normală. Șansele să rămână o legumă sunt uriașe. Asta din punct de vedere medical. Am văzut, însă, și minuni.

Citeste si:

Dumnezeu este Puternic. Vom știi cu exactitate atunci când o vom trezi. Este important să nu se formeze un nou hematom, să nu existe vreo complicație. Loviturile primite au fost de o brutalitate ieșită din comun. Ea nu a mai fost conștientă încă de la prima lovitură de topor. Nu a suferit, nu a simțit durere, a leșinat după prima lovitură. Dacă medicii ar mai fi întârziat 3-4 minute, probabil că ar fi murit”, au dezvăluit surse medicale, sub protecția anonimatului, pentru CANCAN.ro.

Potrivit sursei menționate, femeia ar fi fost lovită cu un topor, ci nu cu un ciocan, așa cum se speculează.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.