Sari la conținut

Soțul Danei Roba rupe tăcerea: „Mi-a fost frică pentru viața mea. Ea m-a agresat fizic de mai multe ori”

Bărbatul Danei Roba face primele declarații după ce a fost arestat preventiv în ceea ce privește tragedia recentă. El susține că Dana Roba este cea care a declanșat acest scandal și că el nu a făcut decât să se apere.

Bărbatul a fost filmat în arest, în timp ce stătea cu spatele, și a oferit declarații inedite.

Soțul Danei Roba a avut o reacție surprinzătoare la Acces Direct, cu o apariție video, filmată anterior în arest. Acesta nu și-a arătat fața și prezenta efecte de voce. Omul afirmă că în acea dimineață s-a apărat de Dana Roba și infirmă toate datele pe care femeia le-a prezentat la poliție.

Soțul Danei Roba: Mi-a fost frică pentru viața mea

El susține că Dana Roba l-a agresat și că s-ar fi apărat. De asemenea, el mai spune că femeia ar fi luat copiii și că, atunci când a revenit în apartament, l-a agresat din nou.

„Luni, 5 iunie, la 7 dimineața, m-a trezit soția să duc copiii la grădiniță. Eu aveam varicela, i-am zis că nu pot. Mi-a băgat mâna în gât, m-a scuipat. Când am văzut că e agresivă, am luat copiii și i-am dus. M-am întors la apartament. Dana a fost agresivă, m-a scuipat și m-a lovit cu o jucărie de lemn. Când am văzut că nu se oprește, am luat un obiect și am lovit-o nu mai știu cu ce. Nu îmi amintesc ce s-a întâmplat. Am început să conștientizez când am văzut-o pe Dana în pat, am sunat la 112, eu eram convins că Dana mă putea omorî. Era în legitimă apărare, mi-a fost frică pentru viața mea. Dana era o fire violentă, e mai înaltă decât mine și foarte violentă, ea m-a agresat fizic de mai multe ori, eu niciodată”, spune soțul Danei Roba din arest, potrivit A1.

Citeste si:

Ce a declarat Dana Roba

Dana Roba a declarat că a ajuns în stare critică la spital după ce a fost mutilată cu un ciocan de către soțul ei, scrie Spynews.

Acesta a lăsat-o timp de patru ore întinsă într-o baltă de sânge, iar mai târziu, atunci când a ajuns la spital, vedeta a devenit de nerecunoscut. De altfel, nici părintele ei nu știa că este vorba despre fiica lui.

Vedeta presupune că agresiunea a fost premeditată, întrucât nu știa de existența ciocanului în casă.

Cu toate că a trecut prin cel mai cumplit coșmar din viața sa, Dana Roba este sigură că va trece peste el și va fi supusă altor trei operații. Make-up artistul a spus că își dorea de ceva timp divorțul, însă bărbatul ei nu a acceptat acest lucru.

„Mă lupt să mă fac bine în fiecare zi, pentru că mă lupt să mă fac bine în fiecare zi și credeți-mă că este miracol că Dumnezeu m-a ținut în viață. Pentru că niciun medic nu mi-a dat o șansă la viață când am ajuns, nici măcar tatăl meu nu m-a recunoscut când am coborât din ambulanța, nu știa cine sunt, arătam ca un om mort, mai aveam suflare că așa a vrut Dumnezeu, după ce acest monstru de bărbat m-a mutilat și m-a distrus. Era cât pe ce să mor. M-a lăsat patru ore să zac într-o baltă de sânge”, a povestit Dana Roba, la Acces Direct.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.