Categories: Știrile zilei

Anunțul lui Nicușor Dan despre șefa ASSMB: Va fi înlocuită din funcție

Anunțul lui Nicușor Dan despre șefa ASSMB. Şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Oana Sivache, acuzată de luare de mită, va fi înlocuită, astăzi, din funcţie, după ce Parchetul i-a interzis să mai ocupe acest post.

Anunţul a fost făcut de primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, într-o conferinţă de presă.

Anunțul lui Nicușor Dan despre șefa ASSMB: Va fi înlocuită din funcție

Nicușor Dan a anunțat că  Oana Sivache va fi înlocuită din funcție în cel mai scurt timp, din cauza scandalului de corupție care o vizează.

„Ca să fiu foarte clar, toată lumea pentru care există suspiciuni trebuie cercetată. ăsta este punctul zero. Însă, ce poate să creadă un cetăţean normal din România când primarul municipiului Bucureşti, de trei ani de zile, votat de 260.000 de oameni, vorbeşte într-una, corupţie, foloase necuvenite de miliarde de euro, PUZ-uri de sector (..) şi nu există niciun fel de control şi vine DNA şi spune că a găsit corupţie de 39.000 de lei. Vă întreb.

Sau vine Parchetul şi spune că a găsit corupţie la Braşov, că viceprimarul a dat un spaţiu unui PNG să facă o exproziţie. Oare ce crede cetăţeanul român despre Justiţia din România în această alăturare de fapte”, a spus Nicuşor Dan,potrivit g4media.ro.

„Acum, concret, despre doamna Oana Sivache, am primit de la avocatul doamnei, că DNA-ul nu s-a învrednicit să trimită oficial, am primit faptul că Parchetul îi interzice să ocupe funcţia de director pentru 60 de zile. Am luat act şi facem dispoziţia de înlocuire a ei cu cineva”, a mai spus primarul, precizând că astăzi va fi luată decizia.

Circulația rutieră pe Podul Grant, redeschisă pe 31 martie

Primarul municipiului București a anunțat pe cetățeni că pe data de 31 martie va fi redeschisă și circulația rutieră pe Podul Grant, pe sensul Crângași-Turda

Edilul s-a referit şi la corupţia din domeniul imobiliar care afectează planurile de dezvoltare a oraşului, relatează RRA.

Primarul Nicușor Dan a susținut conferința de presă în cartierul Arghezi din București, pentru a arăta jurnaliștilor cu ce probleme se confruntă locuitorii de acolo. Din cauza blocurilor care au fost construite unele în altele, în această zonă au loc ambuteiaje, iar rezidenții petrec zeci de minute în fiecare dimineață blocați în trafic, încercând să iasă din complexul de locuințe.

„Suntem într-o zonă de 52 de hectare care în planul urbanistic general erau prevăzute ca sere. Asta înseamnă mafia imobiliară în complicitate cu politicieni. Au venit la Consiliul General și consilierii au votat. Ne întrebăm cum? Și deodată valoarea terenurilor lor a crescut – doar pentru aceste 52 de hectare unde suntem noi a crescut la ochi, așa, cu 200 de milioane de euro.

Ce înseamnă pentru București asta? Uitați-vă în jur, e imposibil să găsești o soluție de trafic pentru aceste blocuri care sunt unele în altele. Vedeți că nu avem nici trotuare pe care oamenii să meargă”, a mai spus Nicușor Dan.

Recent Posts

5 reguli de somn cu ajutorul cărora adaugi câțiva ani buni vieții tale

Reguli de somn. Somnul este un proces fiziologic esențial pentru viața omului, asemenea setei și…

25 de minute ago

Cum știi că partenerul te înșeală: semne de care să ții seama

Cum știi că partenerul te înșeală. E un adevăr absolut faptul că, într-o relație, încrederea…

56 de minute ago

Semnificația ramurilor de salcie

Semnificația ramurilor de salcie în satul tradiţional românesc. Creştinii ortodocşi şi greco-catolici sunt astăzi în…

o oră ago

Experții insistă: Dușurile zilnice nu au niciun beneficiu real pentru sănătate. De fapt, pot fi CHIAR periculoase

Experții spun că dușurile zilnice nu au niciun beneficiu dovedit pentru sănătate, subliniind că spălarea…

o oră ago

Dacă ați cumpărat recent acestă ciocolată nu o mai mâncați, a fost retrasă de la vânzare

Dacă ați cumpărat recent acestă ciocolată nu o mai mâncați, a fost retrasă de la…

2 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Cancer ovarian