Sari la conținut

Anunțul momentului! Elon Musk, la un pas de moarte: „Am avut efecte secundare grave de la vaccin”

sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Anunțul momentului! Miliardarul Elon Musk a transmis pe rețeaua de socializare pe care o deține că după cea de-a doua injecție de rapel COVID s-a confruntat cu „efecte secundare grave”.

„Am crezut că mor!”, a spus Musk, adăugând că speră să nu rămână cu daune permanente, deși pe moment lucrurile s-au rezolvat.

Elon Musk, la un pas de moarte: „Am avut efecte secundare grave de la vaccin”

„Am avut efecte secundare majore de la al doilea vaccin de rapel. M-am simțit ca și cum aș fi murit timp de câteva zile. Să sperăm că nu sunt daune permanente, dar nu am cum să știu”, a scris Musk într-un tweet.

Directorul executiv al Twitter a mai spus că un văr de-al său cu o „sănătate de vârf” a suferit miocardită, o inflamație a inimii care este listată ca un posibil efect secundar al unor vaccinuri împotriva coronavirusului.

El a adăugat: „Și vărul meu, care este tânăr și în stare de sănătate de vârf, a avut un caz grav de miocardită. A trebuit să meargă la spital”.

Într-o altă postare, Elon Musk a explicat că nu a fost alegerea sa să primească al doilea rapel, ci a fost o cerință pentru a vizita o locație Tesla din Berlin, Germania.

„A fost necesar să vizitez Tesla Giga Berlin. Nu a fost alegerea mea”, a spus el.

Musk nu a avut nicio problemă după vaccinul inițial al Johnson & Johnson.

„Am avut OG C19 înainte de apariția vaccinurilor și a fost practic o răceală ușoară. Apoi am avut vaccinul J&J fără efecte negative, cu excepția faptului că m-a durut brațul pentru scurt timp”, a scris el pe Twitter.

Mesajele lui Musk cu privire la efectele secundare ale vaccinurilor Covid au venit în momentul în care CEO-ul Pfizer, Albert Bourla, a trebuit să răspundă la o serie de întrebări dificile despre eficacitatea vaccinului companiei în timpul întâlnirii Forumului Economic Mondial (WEF) de la Davis.

Bourla a refuzat să răspundă la orice întrebăre și, în schimb, a răspuns în mod repetat cu fraze precum „Mulțumesc frumos” și „O zi minunată”.

SUA: 12 milioane de efecte adverse grave

Totodată, Institutul Rasmussen Reports a raportat că aproximativ 12 milioane de persoane din SUA au raportat VAERS că au avut „efecte secundare majore” după ce au primit vaccinul.

Sistemul VAERS însă nu reflectă realitatea, potrivit unui studiu publicat de organizația de apărare a drepturilor copiilor condusă de Robert F. Kennedy, înregistrările fiind cu mult sub numărul real.

„Întrebare: 68% din 260M de adulți (177M) indică faptul că au primit COVID-19 VAX și 7% dintre aceștia au raportat efecte secundare majore. Aceasta se traduce (177 x 0,07) în aproximativ 12 milioane de persoane. CDC spune că efectele secundare majore sunt „rare”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel