Sari la conținut

Anunțul trist al Ginei Pistol: O să încerc să nu mai plâng…

Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Gina Pistol

Din cuprinsul articolului

Anunțul trist al Ginei Pistol. Iubita lui Smiley a postat un mesaj prin intermediul căruia și-a anunțat fanii că se retrage din televiziune, așa că încetează colaborarea cu Antena 1, unde prezenta Chefi la cuțite.

Vedeta spune că a luat această decizie pentru că își dorește să-și dedice mai mult timp ei, familiei și în special fiicei sale.

”Am tot scris și rescris. O să încerc să nu mai plâng…

Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață.

În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama ca îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele. Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi.

Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuțite și cu o echipă de oameni minunați de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numita televiziune.

Vreau să mulțumesc întregii echipe de prieteni pentru 11 sezoane minunate de Chefi la cuțite și 3 de Asia Express. Le mulțumesc celor TREI MAGNIFICI: Chef Cătălin Scarlatescu, Chef Florin Dumitrescu, Chef Sorin Bontea, care mi-au devenit prieteni si vouă pentru ca ați fost alături de mine în această aventură minunata a vieții mele.

Gina Pistol se retrage din televiziune

Vreau sa-i mai mulțumesc în mod special Monei Segall pentru încrederea pe care a avut-o în mine, pentru toată răbdarea și pentru toate lecțiile pe care mi le-a dat cu cea mai mare delicatețe din lume.

Simpaticilor, aventura mea continuă!

Momentan alături de cel mai important om din viața mea, Josephine, și în viitor alături și de voi! Să ne revedem cu bine la TV.

Până atunci sunt aici. Nu foarte des, dar atât de des cat pot!

Va pup, Gina”, a scrie ea pe o rețea socială.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel