duminică, noiembrie 27, 2022

Carmen Harra, vedeta cunoscută ca terapeut în Statele Unite ale Americii, anunță cum va fi finalul anului 2022, dar și ce se va întâmpla cu românii de anul viitor.

Carmen Harra are la activ mai multe previziuni care s-au dovedit a fi adevărate, atât despre viața personală a anumitor persoane publice, cât și de lucrurile din jur ce urmează să se întâmple, la nivel național sau mondial. Pe cât de iubită este de unele persoane, pe atât de criticată sau ironizară este de altele, și anume oameni nu cred în abilitățile și harul pe care aceasta îl are.

Te-ar mai interesa: Ceai pentru vezica hiperactivă. Nu are nicio contr...

Cunoscută ca terapeut în Statele Unite ale Americii, Carmen Harra anunță vremuri nu tocmai bune pentru români, în viitorul apropiat.

Începând cu data de 1 ianuarie 2023, susține Harra, situația economică se va deteriora până în momentul în care oamenii vor decide să iasă în stradă în grupuri uriașe pentru a protesta. Recesiunea și rata crescândă a inflației vor revolta poporul, potrivit lui Carmen Harra.

Pentru viitorul depărtat, însă, veștile sunt bune, celebra clarvăzătoare susținând că România va renaște, însă vor avea loc în viitorul apropiat tensiuni fără precedent.

Te-ar mai interesa: Neti Sandu: Acești nativi vor intra la cheltuieli ...

Anunțul zilei! Îi privește pe toți românii! Carmen Harra: În noiembrie se va întâmpla ceva puternic

„Revirimentul României este în unirile care vor veni. România, după o perioadă lungă de timp se readună și își găsește forța interioară. România a fost tocată, decimată, batjocorită, călcată în picioare. Dar, până într-o zi, pentru că toate sunt până într-o zi.

Văd o revenire spectaculoasă a românilor în următorii ani și revenirea la România inițială pe care o știm cu toții de atâta amar de vreme și aici va fi puterea României. România renaște (…)

Te-ar mai interesa: Ce nu ai voie să faci de Sfântul Andrei. Vei fi ur...

Văd în luna noiembrie că se va întâmpla ceva puternic în România, pentru că românul este tare săturat.

Văd o revenire la proteste, pentru că întotdeauna intervenția divinității își spune cuvântul și ceva o să se întâmple care ne ajută să ne eliberăm de aceste personaje care, de fapt, trebuiau să plece de multă vreme”, a spus Carmen Harra, într-un live pe pagina sa de Facebook.

Te-ar mai interesa: Rugăciuni puternice către Sfântul Andrei. Te ocrot...


Omul de rând nu mai are modalități de suprviețuire

Carmen Harra mai spune că întreaga lume, toate clasele sociale, vor suferi în anul 2023 din cauza crizei financiare, care este abia la început.

„Negăm această inflație care este vizibilă, negăm că suntem într-o stare de recesiune, de un dezastru material. Toate lucrurile astea nu le discută nimeni, nu le pune în perspectivă, ba dimpotrivă se spune că nu avem nici recesiune, nici inflație, că toate sunt perfecte.

Te-ar mai interesa: Pericolul ascuns din pliculețele de ceai. Sigur NU...

Dar omul de rând, și omul de rând e majoritatea pe planeta asta, nu mai are modalități de supraviețuire”, a mai spus Carmen Hara.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private