duminică, decembrie 4, 2022

Dr. Doom, un profesor american de economie a devenit cunoscut la nivel mondial datorită predicțiilor sale. A prevăzut, de exemplu, colapsul pieței imobiliare din 2008, care a dus la recesiunea globală.

Recent a anunțat Apocalipsa financiară, susținând că vine mama tuturor crizelor, când economia globală va suferi o brutală dublă lovitură din cauza stagnării creșterii economice și a majorării prețurilor la aproape toate produsele.

Te-ar mai interesa: Ai hemoglobina mică? Uite ce afecțiuni ascunde...

Al Treilea Război Mondial a început deja

Nouriel Roubini, pe care mulți l-au poreclit „Dr. Doom” din cauza previziunilor sale apocaliptice, predă economie la Facultatea de Business a Universității din New York.

Roubini a spus că orașul „nu mai este în siguranță”, deoarece amenințarea unui război nuclear cu Rusia continuă să crească, relatează Daily Star.

Dr. Doom consideră că „Al treilea război mondial a început deja” de la începutul „operațiunii speciale” a lui Vladimir Putin în Ucraina.

Roubini are totuși o perspectivă renumită negativă asupra lucrurilor. Noua sa carte se numește MegaThreats: Zece tendințe periculoase care ne pun în pericol viitorul și cum să le supraviețuiești, se concentrează în principal pe toate lucrurile pe care el crede că ar putea merge prost.

Te-ar mai interesa: Pericolul ascuns din vinetele congelate. Nu mai c...

Pe lângă prevestirea sa nucleară, el vede și inundații brutale, dezastre naturale și ruine economice. El prezice terorile stagflației și o altă criză financiară și crede că aproximativ o treime din SUA va fi de nelocuit în următorii 20 de ani.

Economistul Nouriel "Dr. Doom" Roubini: Într-un anumit sens, cel de-al treilea război mondial a început deja | Epoch Times România

 

Dr. Doom anunță Apocalipsa: Rusia va trimite bomba nucleară în New York

Dr. Doom spune că vrea să plece din New York pentru că se teme că ar putea fi distrus de arme nucleare.

Nouriel Roubini are totuși o reputație controversată în New York, pentru că găzduiește petreceri fastuoase cu modele – adesea implicând căzi cu hidromasaj, într-un lux pe care New York Post îl descrie ca fiind o „strălucire la superlativ”.

Te-ar mai interesa: Horoscop 4 decembrie. Fiarele de povară muncesc di...

Potrivit profesorului Nouriel Roubini, urmează un scenariu în care se folosește o arma nucleară tactică, conflictul ar putea escalada și unul dintre primele locuri în care s-ar îndrepta rachetele ar fi SUA, relatează publicația britanică.

Profesorul veteran de economie spune că „nu este sigur” să mai fii în oraș, deoarece tensiunile continuă să crească între Putin și Occident în privința Ucrainei.

Te-ar mai interesa: Secret de la dr. Bilic. Cum ne păstrăm organismul ...

„A fi în New York City nu este sigur (…) Vom avea o mare migrație în Vestul Mijlociu, în Canada. Va trebui să preluăm Canada. Literalmente”, a spus Roubini.

El spune că mutarea în Canada este singura soluție rămasă pentru locuitorii orașului.

„Există un scenariu în care, în următoarele douăsprezece luni, Rusia folosește arme nucleare tactice împotriva Ucrainei și apoi atacă NATO și noi începem un război convențional cu Rusia”, susține Roubini, în vârstă de 64 de ani.

Te-ar mai interesa: MINUNILE există. Tradiții și obiceiuri pentru noap...

Panica lui Putin ar putea justifica folosirea armei nucleare

Profesorul nu e singurul care prezice un război nuclear cu Rusia. Vladimir Putin este „speriat” și ar putea fi tot mai aproape de a apăsa butonul roșu, deoarece armata sa continuă să eșueze în efortul de a-și asigura victoria în Ucraina, a avertizat și un fost director general al Ministerului Apărării din SUA, potrivit unor informații dezvăluite la începutul lunii octombrie de Daily Star.

Fostul director general pentru dezvoltarea forțelor comune și director general al Ministerului Apărării Edward Stringer a petrecut mult timp lucrând în Pentagon și este bine pregătit în elaborarea de strategii în jurul conflictului nuclear.

„Ceea ce încearcă americanii să facă acolo este să evite situația în care prăbușirea forțelor ruse este atât de dramatică, încât Putin simte acum că nu poate apăra pe Mama Rusia. Panica sa ar justifica folosirea armei nucleare”, a spus el pentru Daily Star.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private