Sari la conținut

Anunțul zilei! Nicușor Dan: Maternitatea Bucur urmează să fie renovată prin PNNR

Anunțul zilei! Nicușor Dan: Maternitatea Bucur urmează să fie renovată prin PNNR.

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anuțat că maternitatea Bucur va fi renovată prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).

Anunțul mult așteptat a fost făcut, vineri, 28 octombrie, pe pagina personală de Facebook.

Maternitatea Bucur va prelua gravidele cu COVID19 - Scoala Pacientilor

 

Nicușor Dan: Maternitatea Bucur urmează să fie renovată prin PNNR

„Un prim proiect pe care l-am propus a fi finanţat prin Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă a fost aprobat de către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei: este vorba despre cererea de finanţare pentru renovarea şi consolidarea corpurilor de clădire A şi B ale Maternităţii Bucur”, a scris primarul general pe pagina de Facebook.

Valoarea finanţării nerambursabile este de 35.355.175,99 de lei, iar perioada de implementare de 40 de luni de la semnarea contractului de finanţare.

„Printre lucrările care se vor efectua se numără asigurarea structurii de rezistență a clădirii pentru corpul A (consolidarea fundațiilor, a subsolului tehnic, introducerea unor pereți structurali din beton armat etc.) și consolidarea seismică și reabilitarea termoenergetică a Corpului B”, a mai spus primarul general al Capitalei.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: