Sari la conținut

Ce vrea să facă Nicușor Dan pentru căldura din spital. Soluții pentru ca pacienții să nu înghețe la iarnă

Nicusor Dan, primarul Capitalei
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Anunțul lui Nicusor Dan despre sefa ASSMB

Ce vrea să facă Nicușor Dan pentru căldura din spital. Soluții pentru ca pacienții să nu înghețe la iarnă în spital, chiar dacă vor fi avarii la sistemul de încălzire: 

Vești bune! Pacienţii Spitalului Clinic Colentina nu vor îngheţa de frig la iarnă chiar dacă vor apărea avarii la sistemul central de încălzire.

Asigurările sunt date de primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan,  care a anunţat că Spitalul Clinic Colentina va avea o centrală termică pe gaze naturale.

Valoarea totală a investiției este de 2.241.683,92 de lei, fără TVA, iar sursa de finanțare este de la bugetul propriu al Municipiului București, prin

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București și/sau alte surse legal constituite.

Spitalul va avea o sursă de termoficare proprie pentru cele 8 pavilioane alimentate în prezent prin Punctul Termic Balș.

Instalarea centralei este una prietenoasă cu mediul și va contribui la creșterea calității condițiilor de spitalizare.

Proiectul pentru aprobarea indicatorilor tehnico – economici aferenți Studiului de Fezabilitate pentru obiectivul de investiții “Realizarea unui Back-up pentru asigurarea agentului termic în cadrul Spitalului Clinic Colentina” a fost

aprobat în ultima ședință a Consiliului General al Municipiului București cu votul a 31 de consilieri generali”, a anunţat primarul Nicuşor Dan printr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel