vineri, iunie 2, 2023

Apa cea mai pură din lume. România e un loc binecuvântat la propriu. Există asemenea locuri necunoscute publicului larg, dar apreciate ca un dar de preț de locuitorii zonei respective.

Un astfel de loc este și comuna Maieru, un loc aflat într-o vale împrejmuită de crestele Munţilor Rodnei şi Bârgăului, la doar 50 de minute de mers cu maşina din Bistriţa.

Apa de la Maieru - Issuu

Apa cu aur din România care tratează cancerul

Zona este deja faimoasă, fiind locul unde a copilărit scriitorul Liviu Rebreanu. Aici curge apă cu aur, la propriu. Specialiştii spun că apa nu are bacterii şi conţine aur coloidal.

Te-ar mai interesa: 5 factori care vă indică riscul de apariție a boli...

În Munţii Rodnei, localnicii au descoperit o comoară: la fântăna din comuna lor curge apă cu aur.

Oamenii spun că apa are proprietăţi miraculoase şi sunt convinşi că s-au vindecat astfel de multe boli. Vestea s-a răspândit rapid în ţară şi mii de turişti vin să se convingă pe pielea lor că izvorul este tămăduitor.

Apa din România care tratează cancerul are un PH de 8,12, a fost cercetată și analizată la Institutul Frezenius din Germania. Iar specialiştii germani au confirmat că apa alcalină are beneficii pentru sănătate.


Localnicii zic că e un dar de la Dumnezeu

Comoara din Munții Rodnei este o apă alcalină care conține coloizi de aur și argint. Localnicii povestesc că s-au vindecat de multe boli după ce au consumat acest Elixir al Vieții.

Te-ar mai interesa: Semnal de alarmă: o substanță chimică găsită într-...

„Eu știu despre apa asta de când eram mică. Tatăl meu se ducea acolo după lemne și era iarbă verde iarna la minus 30 de grade, în februarie. O zis că-i ceva apă de Dumnezeu lăsată binecuvântată.

În urmă cu vreo 15 ani, m-am îmbolnăvit rău de tot, mă durea tot corpul, mai ales intestinele de nu am putut să lucru la polog. M-am dus și mi-am adus apă de acolo și am băut apă de aceea și mi-o tratat boala.

Te-ar mai interesa: Un produs cosmetic potenţial periculos pentru sănă...

Nu știu dacă m-am vindecat sau nu, dar nu m-o mai durut momentan și am fost foarte surprinsă.

De atunci m-am dus întruna și am tot adus apă de acolo. Era drumul rău. M-am dus și pe cal, și cu căruciorul, m-am dus cu orice ca să am acasă apă tot timpul.

Mi-o țin în beci. O ieu din beci și o beu și mă simt atât de bine. Ne bucurăm că e un dar de la Dumnezeu. Nu trebuie vândută că e darul lui Dumnezeu gratuit și să se bucure toată lumea de ea”, a spus Anuța Motofelea, o localnică din Maieru, potrivit timponline.ro.

Te-ar mai interesa: Moșii de vară 2023. Ce este bine să dai de pomană?...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private