Sari la conținut

Apa din România care tratează cancerul! Este cea mai pură apă din lume! Localitate unde se găsește izvorul

apa cu PH ridicat
Sursa foto: docotrulzilei.ro
Cea mai pură apă din lume se află în România

Un PH ridicat al apei înseamnă sănătate curată, ba chiar UN leac împotriva multor afecțiuni. Apa din România care tratează cancerul are un PH de 8,12, a fost cercetată și analizată la Institutul Frezenius din Germania. Comoara din Munții Rodnei – Elixirul Vieții – o apă alcalină care conține coloizi de aur și argint.

Comoara din Munții Rodnei – o apă alcalină care conține coloizi de aur și argint

„În Munţii Rodnei, localnicii au descoperit o comoară: la fântăna din comuna lor curge apă cu aur. Oamenii spun că apa are proprietăţi miraculoase şi sunt convinşi că s-au vindecat astfel de multe boli. Specialiştii confirmă că apa alcalină are beneficii pentru sănătate. Vestea s-a răspândit rapid în ţară şi mii de turişti vin să se convingă pe pielea lor că izvorul este tămăduitor.

Într-o vale împrejmuită de crestele Munţilor Rodnei şi Bârgăului, la 50 de minute de mers cu maşina din Bistriţa, descoperim comuna Maieru. În locul unde a copilărit scriitorul Liviu Rebreanu, curge apă cu aur. La propriu.

Specialiştii spun că apa nu are bacterii şi conţine aur coloidal.

Oamenii sunt convinşi că are proprietăţi vindecătoare.

Apa izvorăşte din munte şi ajunge în comună printr-o conductă de trei kilometri. Pe acest traseu apa nu îngheaţă niciodată.

Dacă apele din comerţ au în general un PH peste şapte, apa din Maieru are PH peste 8. Medicii spun că apa alcalină ajută organismul să funcţioneze corect şi asigură buna funcţionare a sistemului digestiv.

Vestea apei mirculoase s-a dus în toată ţara. Ba chiar şi peste hotare, după ce localnicii susţin că i-a vindecat de diferite afecţiuni, potrivit Observator News.

Localnicii consideră că apa e un dar divin

„Eu știu despre apa asta de când eram mică. Tatăl meu se ducea acolo după lemne și era iarbă verde iarna la minus 30 de grade, în februarie. O zis că-i ceva apă de Dumnezeu lăsată binecuvântată.

În urmă cu vreo 15 ani, m-am îmbolnăvit rău de tot, mă durea tot corpul, mai ales intestinele de nu am putut să lucru la polog. M-am dus și mi-am adus apă de acolo și am băut apă de aceea și mi-o tratat boala.

Nu știu dacă m-am vindecat sau nu, dar nu m-o mai durut momentan și am fost foarte surprinsă. De atunci m-am dus întruna și am tot adus apă de acolo. Era drumul rău. M-am dus și pe cal, și cu căruciorul, m-am dus cu orice ca să am acasă apă tot timpul.

Mi-o țin în beci. O ieu din beci și o beu și mă simt atât de bine. Ne bucurăm că e un dar de la Dumnezeu. Nu trebuie vândută că e darul lui Dumnezeu gratuit și să se bucure toată lumea de ea”, a spus Anuța Motofelea, o localnică din Maieru.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel