Sari la conținut

Aparatul revoluționar care poate detecta cancerul în doar câteva secunde

Noul dispozitiv este versiunea îmbunătățită a RMN-ului și poate detecta bolile, inclusiv cancerul în faze incipiente când încă pot fi tratate.

MRF (amprenta prin rezonanță magnetică) utilizează formule matematice pentru a detecta în câteva secunde posibile tumori, boli de inimă, scleroza multiplă și multe alte afecțiuni.

Fiecare țesut din organism și fiecare boală are o amprentă unică ce poate fi folosită pentru a diagnostica rapid potențialele afecțiuni, sunt de părere specialiștii. Prin utilizarea acestei tehnologii se poate diferenția materială albă și cea cenușie din lichidul cefalorahidian în doar 12 secunde.

O scanare completă a întregului corp durează doar câteva minute și oferă o cantitate mai mare de informații decât RMN-ul fără a fi nevoie de un radiolog pentru interpretarea datelor.

Citeste si:

 Experții promit că aparatul va putea fi folosit cât mai curând.

CITIȚI ȘI: OZN-urile din spitalele de stat: Roboți în loc de chirurgi și cancere tratate la cască

             De ce sunt prăjelile „delicatese” extrem de nocive și ce boli te pândesc dacă le consumi în exces

             Cancerele care atacă cei mai mulți români

            Balonarea poate fi semnul cancerului ovarian în unele cazuri. Iată în ce situații simptomele banale ascund boli grave

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.