Sari la conținut

Aparențele contează: 4 lucruri după care ești evaluat când cunoști pe cineva. Lidia Fecioru: „Cartea de vizită a unui om este ..”

creier
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Lidia Fecioru

Cele mai multe impresii sunt făcute sau distruse în primele 7 secunde de la întâlnirea cu cineva. Cum poți asigura o primă impresie bună?

Care este primul lucru pe care îl observi la cineva? Ține minte, același lucru este probabil și primul lucru pe care alții îl notează despre tine. Primele impresii se stabilesc în primele șapte secunde de a vedea pe cineva, spun experții. Oamenii își formează 90% din impresia despre o persoană în primele patru minute, cea mai mare parte dintre acestea fiind de fapt reușită în primele șapte secunde!

Aparentele contează. Aspectele cu care ne naștem (înălțimea, greutatea, culoarea pielii), dar și felul în care ne îmbrăcăm și ne îngrijim. Și, chiar mai mult, cum ne proiectăm prin limbajul corpului. Postura și felul în care mergem sunt o parte importantă a limbajului corpului.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat cele mai importante aspecte după care eşti evaluat la prima întâlnire.

„Un psiholog spunea că o femeie îşi dă seama în primele 10 secunde dacă să aibă o relaţie cu bărbatul din faţa ei sau nu.

Deci, doar atât îi trebuie unei femei să scaneze un bărbat. Ştie dacă va fi sau nu bărbatul vieţii ei.

Sunt patru lucruri mari care fac regula celor 10 secunde. Un psiholog spunea că noi, oamenii, când interacţionăm cu cineva, stim cu cine stăm de vorbă din prima.

Primul lucru după care eşti evaluat la prima întâlnire este dantura. Dinţii pot spune foarte multe despre o persoană.

Pot spune despre acea persoană dacă bea, fumează sau dacă nu se odihneşte.”, a spus Lidia Fecioru în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

Lidia Fecioru: „Zâmbetul îţi dă o lumină aparte”

„Totodată, o dantură cariată mai spune şi că omul respectiv este neglijent. Acum, nu trebuie să-ţi pui dantură de zirconiu, dar îţi poţi repara dantura şi din materiale mai ieftine.

De multe ori, oamenii se zgârcesc pentru ei. Ar găsi să facă orice cu acei bănuţi, pe care i-ar putea da pe dinţi. Se spune că dinţii se strica la persoanele care sunt bârfitoare. Bârfitul este o cauză a stricării dinţilor.

Zâmbetul îţi dă o lumină aparte şi o stabilitate interioară. Oamenii care râd au şi un simţ al umorului foarte mare. Sunt oameni care râd de ei înşişi şi sunt foarte haioşi. Se spune că pe aceşti oameni te poţi baza în viaţă.

Vorbirea este cel de-al treilea lucru după care eşti evaluat când cunoşti pe cineva. O voce piţigăiată este cruntă. De multe ori, te uiţi la persoană şi parcă vocea nu se potriveşte cu ambalajul. Cu toate acestea, vocea se aseamănă cu persoana. Vocea reflectă şi caracterul.

Încrederea în sine este alt lucru după care eşti evaluat la prima întâlnire. Felul în care te tratezi tu pe tine, aşa te vor trata şi ceilalţi. Dacă tu te laşi comandat de toată lumea, te vor comanda şi cei care vor veni după cel care te-a comandat primul. Trebuie să ne vindem foarte scump în viaţă.

Încălţămintea, al patrulea lucru după care eşti evaluat la prima întâlnire. Cartea de vizită a unui om este încălţămintea, dantura, unghiile şi urechiile.”, a mai spus bioenergoterapeutul.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel